Fluer

Fluer er en kunstagn, der bruges sammen med en fluestang. Du kan også effektivt fiske med et bombardaflåd. Fluerne er udarbejdet til mere specifikt fiskeri såsom laksefiskeri, put and take samt fiskeri i åen. Udvælg det rette fluegrej til din foretrukne type af fiskeri på Bilka.dk i dag.

Find fiskefluer til din passion

Når sæsonen for at fiske starter, er det med at komme afsted, så du kan udfolde din passion - og det har vi fuldt forståelse for på Bilka.dk. Der finder du et spændende udvalg af fluegrej til fiskeri her på siden. Fluer er nemlig et rigtig godt valg, når fiskene skal lokkes til at bide på.

Der findes flere forskellige former for fluer, som du kan vælge mellem. Du kan både finde de fluer, som er farvestrålende og lysende. De minder om insekter og andre typer af spise. Eller du kan også finde de mere neutrale, som minder om fiskenes føde. Det er også en god ide at have modeller i forskellige vægt og størrelser, hvor du får mulighed for at fiske på forskellige måder - både i vandoverfladen eller dybere.

Overvej følgende, når du køber fluer til fiskeri

Det er vigtigt, at du får det rigtige fluegrej, som bidrager til en optimale oplevelse, når du fisker. Her kan du overveje følgende:

  • Der er en god ide at have flere forskellige fluer med i din flueæske, som passer til der, hvor du fisker
  • Det kan være en god ide at have to æsker til opbevaring af dine fluer - én til de våde og én til de tørre

 

Med flue fiskeri er det vigtigt, at du har et bredt udvalg af fluer, så du kan finde ud af, hvad der fungerer bedst, og forhåbentligt får fiskene på krogen. Derfor er det en god ide at være forudseende, så du ikke mangler udstyr til fiskeri, når du bevæger dig ud på eventyr.

Køb fluer til fiskeri på Bilka.dk

Her på siden finder du nyt fluegrej samt endegrej og forfang til fiskeri. Du kan hurtigt bestille dine favoritter på Bilka.dk. Så bliver du nemt klar til dit næste fiskeeventyr allerede i dag.