Wobblere og jerkbait

Når du skal fiske efter rovfisk, kan det være en fordel at vælge wobler eller jerkbaits. Det er en form for kunstagn, som ligner rovfiskenes bytte og lokker dermed større fiske til at både på krogen. Tjek udvalget ud ovenfor, og bestil på Bilka.dk i dag.

Fang rovfisk og større fisk med wobler og jerkbaits

I fiskeriets verden er der mange forskellige typer af agn, som du kan fiske med. Hvilken type du skal vælge, afhænger af, hvad du gerne vil fange. Når du vælger wobler eller jerkbaits, betyder det, at du gerne vil fange rovfisk og større fisk. Wobbler kan bruges til stort set alle rovfisk, men de er særligt populære til aborrer, gedder og sandart.

Der fås forskellige størrelse af wobler og jerkbaits, som har betydning for, hvilken type rovfisk du har bedst mulighed for at fange. De mindste størrelse er beregnet til at fiske efter aborrer og sandart. De store modeller samt jerkbaits er beregnet til fiskeri efter gedder. Så ønsker du at fange forskellige typer af rovfisk, kan du med fordel vælge mere end én wobler og jerkbait til din fisketaske og grejboks. Så er du altid forberedt.

 

Hvordan fungerer en wobler?

Det, der gør en wobler effektiv til fiskeri efter rovfisk, er dens bevægelser i vandet. Den efterligner nemlig fiskenes bevægelse i vandet. Det betyder, at den vil ligne rovfiskens bytte og dermed lokke den til at bide på krogen. Desuden er de meget livagtige og kan afgive små lyde i vandet. Det kan ophidse de større fiske til at hugge til.

I din grejboks kan du med fordel have forskellige typer af wobler og jerkbaits, så du er beredt på forskellige typer af fisk. Vælg derfor både en mindre og større wobler samt jerkbait. Så går du i hvert fald ikke ned på fiskeudstyr.

 

Bestil fiskeudstyr og -tilbehør på Bilka.dk

På Bilka.dk kan du udforske vores store univers af udstyr og tilbehør til fiskeri. Her finder du helt sikkert noget, der kan friste. Udvælg et par favoritter, og herefter kan du nemt og trygt bestille på Bilka.dk i dag.