Toilettasker

Her kan du finde toilettasker, makeup punge til enhver rejse til både mænd, kvinder og børn. Du kan vælge i mellem forskellige flotte farver, materialer, fede designs og størrelser her på Bilka.dk

Toilettasker til enhver anledning

Toilettasken er et must for kvinder. Uanset om man skal på ferie, forretningsrejse eller bare skal på arbejde, kan toilettasken være praktisk at have med. Med toilettasken er det nemlig nemt at medbringe kosmetik og nyttige toiletsager, der kan blive behov for i løbet af dagen.

Er du i gang med at pakke kufferten til en kommende rejse, er det vigtigt at medbringe det vigtigste kosmetik og toiletsager i kufferten. Mangler du en smart toilettaske, finder du mange praktiske, samt flotte, modeller hos Bilka, hvor vi har udvalgt:

  • Makeuppunge
  • Beautybokse

 

Du kan vælge i mellem forskellige flotte farver, materialer, fede designs og størrelser fra mærker som Gillian Jones, Studio og Visa Delsey.

 

Makeup punge til en aften i byen

Skal du direkte på café eller restaurant med kæresten eller veninder efter en lang arbejdsdag, kan det være nyttigt at shine sig op, inden man smutter fra arbejde. Efter en lang dag på kontoret kan der nemlig opstå et behov for at rette op på sminken, så den på ny sidder perfekt, så du er klar til at tage ud i bylivet sammen med nogen, du holder af. Hertil er den lille makeuppung et sikkert valg, da du nemt og stilfuldt kan medbringe det vigtigste sminke. Makeuppungene fås nemlig i små og moderne designs, der nemt kan rumme pudder, mascara, eyeliner og en læbestift – så du altid har sminken lige ved hånden. Med en Studio makeup pung, der fås i enkle, mønstrede og farverige designs, kan du nemt og stilfuldt medbringe din sminke på arbejde eller en tur i byen. Så slipper du for at bekymre dig om, hvordan din makeup sidder.

 

Beautybokse til ferier og forretningsrejser

Har du pakket kufferten og mangler blot en toilettaske, der kan rumme din sminke og vigtigste toiletsager til ferien eller forretningsrejsen, er beautyboksen et godt valg. Med en beautyboks får du en toilettaske med mange rum og lommer, der gør det nemt for dig at medbringe små og store genstande. Skal du på ferie i sydens sol eller til forretningsmøde med en udenlandsk samarbejdspartner, kan det være en fordel at have noget med til ansigt og hår. Hertil har du brug for en rummelig beautyboks, der ikke blot er praktisk, men samtidig smart i et lækkert design, så du nemt kan finde beautyboksen frem på ferien og gøre dig klar til en tur i byen eller et møde med forretningsfolk.

Med en smart Visa Delsey Amplitude beautyboks får du en lækker toilettaske med håndtag, der ligner en lille håndtaske, som du nemt kan transportere separat ved siden af kufferten. Skal du til møde kort efter ankomst, kan du derfor nemt medbringe din beautyboks og gøre dig hurtig klar. Den smarte beautyboks er samtidig designet med en funktion, der gør den nem at sætte på en trolley, så du ikke skal bære beautyboksen på skulderen.

 

Nem levering af toilettasker og beautybokse

Tag derfor et kig på vores store udvalg af makeuppunge og beautybokse, hvor du finder modeller, der egner sig til enhver anledning. Vi har gjort det nemt for dig at modtage pakker fra vores onlineshop og tilbyder dig levering til privatadresse.