It-luggage

Find en praktisk og let kuffert fra IT-luggage på Bilka.dk og opnå en maksimal beskyttelse af din bagage mens du rejser. På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af diverse kufferter fra IT-luggage, der byder på hardcase og softcase kufferter og håndbagage. IT-luggage tilbyder fuldforede kufferter, der skaber den optimale beskyttelse under hele rejsen. Uanset om du mangler en kabinetrolley, håndbagagetaske eller en klassisk kuffert, der kan rumme meget bagage, finder du et godt udvalg på Bilka.dk. Og husk at du får altid 10 års garanti på IT-luggage produkter!

IT-luggage - Design, innovation og kvalitet

I næsten 40 år har IT-luggage fokuseret på at designe kufferter, der passer perfekt til deres kunder. De grundlæggende principper er at fokusere på design, innovation og kvalitet. Ved at udvikle kufferterne ud fra disse principper sikrer de, at uanset hvor du tager hen, så er deres produkter med til at give dig en behagelig og sikker rejse.

Med over 100 millioner kufferter solgt på verdensplan og mere end 150 serier designet af deres britiske team, må man blot sige, at deres kufferter er som skabt til ethvert eventyr. Vi kan med stolthed sige, at de er et af de mest foretrukne mærker, når det kommer til bagage.

Bredt udvalg af kufferter fra IT-luggage

Hardcase kufferter fra IT-luggage: På Bilka.dk har vi samlet et udvalg af de smarte og lette IT-luggage hardcase kabinetrolleys, der beskytter dine ejendele ombord på flyet. Kufferterne fra IT-luggage er fuldforet og har en bagageelastik, der bidrager til en ekstra god beskyttelse.

Softcase kufferter fra IT-luggage: Med kufferter fra IT-luggage er du sikret en god beskyttelse af dine medbragte ejendele under ferier eller forretningsrejser. På Bilka.dk har vi samlet et stort udvalg af softcase kufferter fra IT-luggage, der fås i forskellige modeller og farver. Uanset om du mangler en stor kuffert eller en smart trolley til din håndbagage.

IT-luggage kabinekuffert: Udvalg af diverse trolleys til håndbagage fra IT-luggage er stort, de fås i forskellige farver og modeller. De smarte trolleys er lette at transportere rundt og fås med hardcase eller softcase. Med en håndbagagetrolley fra IT-luggage får du en trolley, der opfylder kravene for håndbagage hos de fleste flyselskaber. Bestil håndbagage fra IT-luggage og bliv klar til den kommende rejse.