Rejsetilbehør

For mange, er et af årets højdepunkter de årlige rejser. Er du på vej til sydens sol? Skal du krydse landegrænser på interrail? Måske, byder årets tur på en skiferie med hele familien? Ligegyldigt hvor du skal hen, så kan du optimere din rejseoplevelse med smarte rejseartikler hos Bilka.dk 

Rejsetilbehør til fly, bil og tog 

Når det kommer til smart og praktisk pakning, så findes forskellen i de små detaljer. Sig nej tak, til gennemrodede kufferter og glemte værdigenstande. Opbevar de vigtigste genstande og dokumenter i pasholdere eller pengekatte. På denne måde holdes de tæt ved kroppen, og er lige til at vise frem, når du skal gennem sikkerhedskontrollen.   

De længere ture kalder på ekstra komfort. På Bilka.dk kan du forsøde din tur med oppustelige nakkepuder, flystrømper med kompression, samt rejsesæt til fordeling af væsker og cremer. Til tog, bus– og bilture kan det være rart med en lur. Med sovebriller og ørepropper, kan du dukke veludhvilet op ved destinationen.  

Sådan pakker du smart til turen 

Rejsetilbehør er ikke bare fedt at have med under transport. Ved at dele dine ting op i forskellige størrelser toilettasker, holdes dine ting organiserede og adskilte. 

Hvis du rejser med fly, og kun har håndbagage med, kan du med fordel bruge en toilettaske til opbevaring af mindre genstande som nøgler, opladere og mindre elektronik. Pak gerne disse ting i toppen af din taske, så kommer du hurtigere gennem sikkerhedskontrollen og videre ind i lufthavnen. På selve flyturen kan det være smart at have en mindre håndtaske til underholdning som bøger, magasiner, høretelefoner osv.  

Find alt rejsetilbehør hos Bilka.dk 

På Bilka.dk er du altid sikret et stort og bredt udvalg af rejsesager. Kom godt fra start med blandt andet:   

 

 

Bilka.dk er dit hypermarked. Det er mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien. Du finder derfor masser af essentielle ting til rejsen samlet på ét sted.