Børnekufferter

Har du og familien en rejse til sydlandske himmelstrøg i kalenderen snart? I så fald skal kufferten være klar – og det gælder også til ungerne. Med en børnekuffert kan husets mindste få deres helt egen kuffert at gå med. Det vil de elske!

Derfor skal dit barn have en børnekuffert

Fordelene står i kø, når det kommer til, hvorfor du skal sørge for, at dit barn har en børnekuffert, næste gang I skal på ferie:

  • Den har god plads til barnets tøj og udstyr
  • Giver barnet selvstændighed og ansvar
  • Fås med forskellige populære børnemotiver

Det er superpraktisk at kunne pakke til dit barn i hans eller hendes egen kuffert. Det gør det nemt at bevare overblikket, når du pakker, og det sikrer dig, at jeres ting ikke bliver blandet uhensigtsmæssigt sammen. Derudover vil du opleve, at dit barn får en helt ny selvstændighedsfølelse af at have sin egen børne-trolley med på ferien.
 

Hvilken børnekuffert skal jeg vælge?

I udvalget hos Bilka.dk finder du børnetrolleys i mange forskellige størrelser. Afhængigt af dit barns alder, bør du vælge en kuffert, som ikke er for stor for barnet at manøvrere rundt selv.

Alle kufferterne i udvalget har godt med plads indvendigt, så både tøj, legetøj, toiletsager og andet udstyr kan komme med på ferien eller weekendopholdet.

De er også alle udstyret med smarte indvendige opbevaringsløsninger, så du undgår at indholdet af kufferten vælter rundt under rejsen.

Når det kommer til udseendet af børne-trolleyen, er det en god idé at tage dit barn med på råd. Et andet tip er at vælge en farverig udgave, så den er let genkendelig.
 

Kan selv og vil selv!

Som forælder kan du hurtigt glemme, at selv børn på bare få år både kan selv og vil selv. Det kan ofte virke nemmere selv at stå for alt det praktiske, men med en trolley til børn kan dit barn ikke bare få lov til at have sin helt egen kuffert med, som en rigtig voksen, han eller hun kan også deltage i pakningen.

Bestil den nye kuffert til børn i dag på Bilka.dk, og bliv klar til næste ferie!