Håndvægte og vægtskiver

Håndvægte og vægtskiver toner dine muskler ved hjælp af funktionel træning. Begge dele findes i forskellige størrelser, så du kan finde den belastning, som passer til dit niveau. Find det hele her på Bilka.dk.

Håndvægte og vægtskiver toner dine muskler

Vil du gerne dyrke styrketræning hjemme på stuegulvet? Hos Bilka.dk kan du få billige håndvægtevægtskiver og vægtstænger  til hjemmetræning. Find dine ønskede håndvægte, vægtskiver og vægtstænger online, og bestil dem hjem med blot få klik. Så er du klar til at træne derhjemme på de dage, hvor tiden og lysten ikke er til at kigge forbi træningscentret. 

Gode træningsvaner er alfa og omega for din sundhed, men sommetider er det nemt at springe over, hvor gærdet er lavest. Med udstyr til hjemmetræning er det lettere at få gennemført dit træningspas og dermed komme videre med dagens gøremål med god samvittighed.

Er du til styrketræning, finder du alt, hvad du skal bruge til styrketræning hjemme her på siden. Vi har både forskellige sæt med håndvægte og vægtskiver, så du kan finde håndvægte til dit niveau og løbende kan træne dig selv op til at kunne løfte mere og mere. Det er vigtigt ikke at starte for hårdt ud, hvis du er nybegynder, eller det er længe siden, at du har trænet sidst, så vær opmærksom på dét, når du vælger, hvilke håndvægte der skal hjem til dig at bo.

Uanset dit niveau har du derfor mulighed for at finde vægtskiver og håndvægte til hjemmetræning online her hos Bilka.dk. Vil du udfordres yderligere med træning hjemme, kan du eksempelvis tage et kig på vores øvrige udvalg af fitnessudstyr, hvor du blandt andet finder kettlebellsstepbænke og træningsmåtter til alle behov. 

 

Køb håndvægte og vægtskiver online hos Bilka.dk

Vil du træne hjemme, er et godt sæt med håndvægte i forskellige vægtklasser noget af det første, du bør anskaffe dig. Styrketræning med håndvægte giver hurtigt mærkbare resultater og kan med fordel suppleres med konditionstræning i form af løb eller eksempelvis sjippetov, der hurtigt får din puls i vejret og forbrændingen i gang.