Mountainbikes til herrer

At suse igennem snoede stier i skoven og vådt mudder kan give en fantastisk følelse af spænding og mindeværdige oplevelser. Søger du dette, eller ønsker du blot et solidt transportmiddel? Så besøg vores spændende udvalg af gode mountainbikes til herrer på Bilka.dk.

HVILKEN MTB SKAL JEG VÆLGE?

Er du i tvivl om hvilken mountainbike, du skal vælge? Så har vi udarbejdet en guide, der kan hjælpe dig på vej. Her kan du læse om de forskellige parametre, du skal være opmærksom på, når du køber en MTB.

Mountainbike herrer til ethvert terræn

På Bilka.dk finder du moderne og driftssikre mountainbikes til herrer. Fælles for dem alle er, at du får en masse fedt udstyr og solide hjul, hvad end du er øvet eller nybegynder. Bagefter er det bare om at tage familien eller venner med på tur i skønne naturomgivelser. Køber du MTB-cykler på Bilka.dk, så kan du få:

  • En masse god motion og frisk luft

  • Behagelig affjedring og stærke skivebremser

  • Praktisk kvalitet i ethvert terræn og høj komfort

  • Gode oplevelser med fart og spænding

Finder du en solid cykel til dit behov, har du altså mange fordele i vente hos os. Er du ikke glad for dit køb? Du ka’ bytte dine varer i intakt og original emballage både online og i dit Hypermarked i ubegrænset tid. Bare husk din kvittering. Se alle vores cykler og cykeltilbehør så er du klar til at suse afsted i naturen. 

Hvilken mountainbike til mænd skal jeg vælge?

Skal du købe din første mountainbike, er du en rutineret rytter, eller har du et bestemt budget? På Bilka.dk har vi flere forskellige typer cykler. De varierer i alt fra hjulstørrelse, antal gear og designs. Nogle cykler er endda med elektrisk motor.

Du ved allerede, at du leder efter en mountainbike til herrer. Dernæst bør du kigge på, om du ønsker hardtail. Her får du langt større kontrol over din cykel og kan høre i meget hårdere terræn end hvis du køber med fuldaffjedring. Til gengæld er sidstnævnte meget lettere og mere stiv.

Bagefter bør du finde ud af hjulstørrelse og type af bremser. De fleste mountainbikes er udstyret med 27,5” og 29” hjul. Her anbefaler vi, at du kigger forbi dit Hypermarked og prøver begge dele. Så kan du se, hvilken der passer til dig. Læs vores 10 tips til bedre teknik på MTB-cyklen, så du kan klare enhver forhindring i terrænet.