Guides om elcykler

Lær meget mere om elcykler her på siden.

Elcyklen er populær som aldrig før. Den smarte og praktiske cykel kan hurtigt transportere dig i din hverdag, men er også en god måde at få lidt ekstra motion på.

Som førstegangskøber af en elcykel vil man opleve at marked der bugner af fantastiske cykler. Man vil også opleve ukendte begreber og udtryk som kan gøre det svært at finde u daf, hvilken cykel man egentlig skal vælge. Derfor er det en god idé at sætte sig ind i de forskellige begreber og være opmærksom på, hvilken elcykel man skal købe.

Derfor har vi her på siden samlet et udvalg af guides omkring elcykler, så du kan få hjælp til at finde den der passer perfekt til dig.

SCO’S NYE CYKELDISPLAY CYCLEPLAY – SÅDAN VIRKER DET

Har du hørt om SCO’s nye cykeldisplay til elcykler? Så kan du blive klogere via guiden her. I 2022 lancerer SCO nemlig CYCLEPLAY, der kommer til at være på flere udvalgte Premium elcykler.

Vælg den rigtige elcykel

Der findes et hav af parametre du skal overveje, når du investerer i en elcykel. Foruden designet på dne nye cykel, så skal du også overveje ting som:

  • Dit budget
  • Kvalitet
  • Sikkerhed
  • Komfort
  • Geartype
  • Motortype
  • Bremsetype
  • Rækkevidde

Når du kommer til motor, batteriet og rækkevidden på din elcykel, så kan du læse mere om det under vores guide, 'alt du skal vide om elcykler'. Her kan du læse mere om de forskelliger motor-typer du finder i din cykel og hvilket batteri du skal have, alt efter hvor langt du skal køre på dne elcyklen.

Når du skal investere i en elcykel, så er det op til dig, hvilke parametre der er vigtigst. Vi vil dog anbefale at du skaffer dig en elcykel der passer til dit behov, og som har en god sikkerhed og komfort - så bliver din cykeloplevelse meget bedre.

 

Fordele ved en elcykel

Der findes nogle klare fordele ved at investere i en elcykle, hvis du sammenligner den både med den traditionelle cykel og bilen:

Økonomi. Du kan, udover at finde en model til en skarp pris, spare en del penge i daglig drift, hvis du tager elcyklen på arbejdet eller i skole. Investerer du i en elcykel i stedet for en bil, så skal du hverken bruge penge på forsikring, bilvask, brændstof eller bilrengøring. Har du derfor muligheden for at snuppe cyklen som transport i hverdagen (og måske også weekenden), så vil din pengepung takke dig.

Tid. Vi har aldrig nok tid - og vi elsker at bruge vores tid korrekt. Med en elcykel har du faktisk mulighed for at spare tid på din cykeltur, da motoren hjælper dig med at komme hurtigt fra A til B. Du undgår desuden bilkøer, vejarbejde og langsomt trafik, når du suser afsted på cykelstien - og så slipper du endda også for at lede efter en parkeringsplads.

Din sundhed. Elcyklen er perfekt til dig, der gerne vil have lidt ekstra motion i hverdagen. Du får nemlig masser af motion (og frisk luft) på elcyklen, selvom den giver dig en hjælpende hånd. Ved at skifte bilen ud med en elcykel en eller to gange i ugen, får du allerede mere motion end før.