Pegebøger

På Bilka.dk finder du pegebøger med forskellige temaer, farvestrålende billeder og flapper så dit barn kan opleve læseglæde og kvalitetstid med sin mor eller far på én og samme tid.

Fortæl og peg med dit barn

En pegebog er en børnebog, der henvender sig babyer og små børn. Bøgerne minder en del om sansebøger, da pegebøger på tilsvarende vis er med til at stimulere barnets sanser. Dit barn lærer om forskellige emner på en sjov og interaktiv måde både med pegebøger og sansebøger. Du kan med fordel bruge dem i samspil med hinanden, så barnet får stimuleret både sanser, hjerne og indlæring. Det skal selvfølgelig foregå med barnets eget tempo for øje.

Pegebøger er en rigtig god måde at introducere de mindste for højtlæsning. I stedet for lange sætninger er bøgerne nemlig som udgangspunkt udstyret med billeder og papir-animationer, der gør det spændende for dit barn at følge med. Det giver større sandsynlighed for, at barnet kan bevare koncentrationen gennem hele historien og ikke mister tålmodigheden undervejs. Mens du fortæller, kan barnet nemlig pege og røre ved billederne.

Det kan være ekstra underholdende for dit barn, hvis pegebogen indeholder elementer som flapper, der gemmer på små overraskelser, og prikker, som man kan sætte fingeren på. Når dit barn sætter fingeren på prikken, vil fingeren blive en del af billedet. 

 

Se vores samling af pegebøger

Pegebøger er et fantastisk redskab til dit barns udvikling. For eksempel er nogle billeder kombineret med tekst, der kan gøre det lettere for barnet at lære sit første ord. Herudover kan de forskellige emner både få barnets fantasi til at blomstre og styrke hukommelsen. På Bilka.dk har vi flere inspirerende pegebøger, som du og dit barn kan hygge jer med sammen.

Leder du efter andre børnebøger til dit barn? Eller mangler du gaveidéer til en kommende børnefødselsdag? Så gå på opdagelse i vores sortiment af børnebøger til både større og mindre børn, og køb sjove, spændende og lærerige bøger.