Sangbøger til børn

At synge sammen med sit barn er både hyggeligt og stimulerende. Se udvalget af sangbøger til børn med flotte illustrationer her på Bilka.dk

 

 

Bøger efter serie

Derfor er det en god idé med en sangbog til børn

Du husker det nok selv fra din barndom: De dejlige børnesange og vuggeviser med deres let genkendelige melodier og tekster, der skaber glæde eller ro hos den lille. Langt de fleste børn er vilde med musik og rytmer, og en sangbog til børn byder på en masse af dette samtidig med, at de kan lære om forskellige vigtige emner.

At synge børnesange for dit barn kan dog også bidrage yderligere end blot at skabe smil eller hjælpe den lille med at falde til ro, når vedkommende skal sove. Det kan også være med til at udvikle børnenes sprog samt deres forståelse for både rytmer, musik og rim.  

Derfor synger mange forældre ofte for og sammen med deres børn - også inden barnet er kommet ud af maven, da den allerede kan begynde at genkende lyde der. Med andre ord er der masser af gode fordele ved at have et par børnesangbøger liggende derhjemme, når man har små børn i familien eller en er på vej. 

 

Udforsk vores samling af børnesangbøger

Mangler du inspiration til gode børnesange - måske endda nogle nye - som du kan synge for dit barn eller sammen med det? På Bilka.dk har vi flere inspirerende sangbøger til børn fyldt med en god række af forskellige viser og melodier, som du og dit barn hurtigt kan lære.

Er du også på udkig efter andre børnebøger? På Bilka.dk finder du en stor samling af forskellige bøger til børn, der inkluderer alt fra godnatbøger til sansebøger og alle mulige andre former for bøger, der kan underholde, lære og stimulere barnet i dets hverdag. Dyk ned i vores store børneunivers fyldt med en masse spændende og lærerige bøger, og skab dejlige stunder sammen.