Bordkort til konfirmation

Sådan laver du hjemmelavede bordkort

Ved de fleste konfirmationsfester er der en bordplan. Få inspiration til at lave et sjovt og kreativt bordkort, og til hvordan du kan sætte menukortet på bordet på en lidt anderledes måde.

 

Hjemmelavet bordkort - Nip napper

Det kræver lidt ekstra at lave nipnappere som bordkort. Til gengæld er det en både sjov og underholdende gimmick, for gæsterne kan med 100% sikkerhed ikke lade være med at lege med nipnapperen – og det er oplagt at fylde den med billeder af konfirmanden eller måske ’gemme’ velkomstsangen i den. Du kan se, hvordan du gør trin for trin i videoen nedenfor. 

Du kan downloade vores skabelon her. Og så kan du se, hvordan du gør trin for trin i videoen nedenfor.

 

Det skal du bruge

 

 

Nip napper bordkort - Trin for trin

Bordplan til konfirmation

Der er ingen rigtige eller forkerte måder at lave en bordplan på til konfirmationer. Det vigtigste er, at konfirmanden sidder, så han eller hun så vidt muligt kan se alle gæster.

Traditionelt har konfirmanden sin mor på den venstre side og sin far på den højre. Faddere og bedsteforældre er også ofte placeret i umiddelbar nærhed af konfirmanden.

 

Hjemmelavet menukort

Sæt menuen fast på vaserne på bordene. Det er en dekorativ og anderledes at præsentere menuen på – og bruger du dobbeltklæbende tape, er de nemme at få af vaserne igen.