Konfirmationskort

Hvad skriver man i et konfirmationskort?

"Stort tillykke"... Og hvad skal der så stå? Det kan være svært at finde på en tekst til konfirmationskortet, men bare rolig. Vi kommer dig til undsætning - læs med her! 

 

Hvad skriver man i et konfirmationskort?

Dét spørgsmål findes der ikke kun ét svar på. Der er nemlig mange forskellige måder at gribe det an på – men fællesnævneren er, at det kan være en svær opgave. Teksten kan udformes som et digt, en historie eller noget helt tredje.

Kreativitet er nøgleordet, når det kommer til at skrive konfirmationskort, da de bedste kort som regel er dem, som er både kreative og personlige. Du kan med fordel læse resten af guiden, hvis du har brug for yderligere inspiration.

 

Ideer til hvad der skal stå i konfirmationskortet

1.
”Se lyst på livet, vær munter og glad,
Så skilles de mørke skyer ad.”

Hertelig tillykke med din konfirmation. 
 

2. 
”Tænk over livet,
drøm det ej hen.
For dagen der gik,
kommer aldrig igen.”

Tillykke med din store dag. Vi glæder os til at følge din videre færd i livet. 
 

3.
Piet Hein skrev: ”Stor er den som ved, men større er den, som ved, hvor han skal spørge”. Må du altid være ligeså spørgelysten som du er i dag og altid finde svar på dine spørgsmål. Tillykke med konfirmationen.  
 

4. 
”Jeg ønsker dig ikke guld
ej heller penge og magt
Jeg ønsker dig mod til at være dig selv
Og stå ved hvad du har sagt
Jeg ønsker dig ikke en stenfri vej
Men styrke til vejen at gå
Jeg ønsker dig rigelig kærlighed
Og venner du kan stole på”
 

5.
Hjertelig tillykke med konfirmationen og dit første skridt ind i de voksnes rækker. Tak fordi vi må være med til at fejre dig – og husk, at døren hos os altid er åben uanset din alder. 
 

6. 
Vi var med, da du blev døbt, vi har været til hver eneste af dine fødselsdage igennem barndommen, og nu står du her som voksen konfirmand. Tak fordi vi har måttet følge dig på din vej – og for at vi må være med til at fejre din store dag i dag. Hjertelig tillykke med konfirmationen. 
 

7.
Det siges, at der kun er to varige gaver, vi som voksne kan give til vores børn. Den ene er rødder, den anden er vinger. Det glæder os, at du ser ud til at være i besiddelse af begge dele. Så kan verden nemlig bare komme an. Hjertelig tillykke med din konfirmation.
 

8.
Et kæmpe tillykke med din konfirmationsdag. Vi ønsker dig al mulig held og lykke fremover.