Halloween ansigtsmaling

Få inspiration og idéer til halloween ansigtsmaling

Uhyggelige Halloween-ansigter

Det behøver ikke kræve det helt vilde, hvis ungerne gerne vil males i ansigtet. Med lidt sort og hvid ansigtsmaling – eller bare en blød eyeliner – kan du tegne for eksempel spindelvæv i ansigtet og edderkopper på kinderne.

 

 

Idéer til halloween ansigtsmaling

Du kommer rigtig langt med makeuppen til halloween, hvis du lægger en bund af hvid ansigtsmaling. Så har du dit lærred klar - og så skal der sminke på. 

Herefter skal der tænkes i blod, ar og spindelvæv. Det skal selvfølgelig passe til resten af outfittet eller udklædningen, så tal med dit barn eller hvem du nu sminker, om hvad de gerne vil have. 

Måske er en bleg maske, masser af sort øjenskygge og røde læber det hele perfekte. Eller også kan du male et stort spindelvæv på den ene side af ansigtet. Make up'en skal selvfølgelig være tydelig, og den skal ikke have for lidt. 

Du kan købe alle mulige klamme ar og sår, som sættes på huden. Så skal du bare få dem til at passe ind i resten af ansigtet med nogle farver, der passer til, så det ser naturligt ud. 

Mere halloweeninspiration

Vi giver dig masser af inspiration til din halloweenfest! Du får bl.a. opskrifter på halloween mad, og du kan læse mere om halloween traditionerne og trick or treat. Med denne guide bliver du klædt godt på til at holde den bedste halloween fest.