Mascara

Mascaraen er måske makeup-arsenalets allervigtigste våben, for her er tale om et absolut must i enhver makeup-pung. Gode mascaraer farver vipperne, så dine øjne bliver smukt indrammet, og effekten er fantastisk. Prøv dig frem med sortimentet på Bilka.dk og få ubegrænset returret.

Find den bedste mascara til dine vipper

Ønsker du lange, definerede eller bukkede vipper? Så er den store mascara-guide lige noget for dig. I denne guide hjælper vi dig med at finde den bedste mascara til dig baseret på den effekt, du ønsker. Du kan bl.a. læse mere om de forskellige typer af mascaraer.

Mascaraen skaber liv i dine øjne og ansigt

Du kender det måske – de dage, hvor du kun kan få øje på de mørke rande og trætte øjne i spejlet? Men faktisk eksisterer der et ufatteligt trylleværktøj til at komme dette til livs, og navnet på det er mascaraen. 

Der er rigtig mange forskellige typer af gode mascaraer, og på Bilka.dk forhandler vi et bredt udvalg fra kendte brands. Det sikrer, at du får en oplevelse snarere end kun et produkt, når du handler hos os. Vælg mellem et varieret sortiment fra mærker som Maybelline, Max Factor og L’Oréal. 

 

Sådan vælger du din mascara

Valget af den gode mascara er en smagssag, for modellerne kan alle noget lidt forskelligt. Er du i tvivl om hvilken model, du skal vælge, kan du med fordel tage følgende med i betragtning: 

  • Nuance: Hvilken farve er du til? Sort er en klassiker, der giver markante vipper. En brun farve kan være et godt alternativ til et ”blødere” udtryk. Blå kan skabe kant og personlig stil 
  • Børste: Børsterne på mascaraerne er forskellige – nogle er små, andre er store, nogle er buede, og andre er tykke. Vælg den, du foretrækker at arbejde med 
  • Formel: Nogle mascaraer farver bare, nogle er vandfaste, og andre kommer med en buende, forlængende eller fyldeskabende effekt 

 

Vil du pifte øjenmakeuppen op udover mascara? Så kan du overveje at tilføje lidt eyeliner og øjenskygge, som bidrager til at skabe en endnu bedre og flottere øjenmakeup. Disse produkter finder du naturligvis også finder på Bilka.dk, så du ka’ få alt til makeup-pungen.