Halloween kostumer

Når halloween-tiden rammer, kalder det også på et nyt halloween kostume. På Bilka.dk finder du halloween kostumer til børn, så dine børn kan klæde sig ud til halloween. Tag dem med ud og rasle i de fedeste kostumer. Bestil nemt og hurtigt på Bilka.dk allerede i dag.

Lær hvordan du laver din egen græskarlygte

Bliv klogere på den uhyggelige højtid halloween i guiden her, og lær hvordan du selv kan lave en Jack O-lantern græskarlygte til haven.

Halloweenfest

Vi har samlet inspiration og idéer til din halloweenfest. Du kan bl.a. få opskrifter på halloween mad og halloween drinks. Vi hjælper dig også med, hvordan du kan pynte op til festen.

Hvorfor holder vi Halloween?

Halloween er altid d. 31. oktober. I følge overtro er det nemlig den aften, hvor de døde har lettest ved at vende tilbage til de levendes verden og eventuelt skræmme os.

Mange forbinder halloween med efterårsferie, hvor det er skik at skære græskar ud til sjove eller uhyggelige ansigter og stille dem foran huset. Derudover går børn i alle aldre udklædte fra dør til dør, mens de siger ”trick-or-treat”, og hvis ikke man giver dem lidt slik, så vender de tilbage og skræmmer - præcis ligesom man oprindeligt var bange for, at de døde ville komme tilbage og skæmme de levende.

Find dit favorit halloween kostume til børn

På Bilka.dk finder du vores udvalg af uhyggelig kostumer til børn. Så kan de nemt vælge deres favorit kostume, som de kan klæde sig ud i, når halloween kommer. Tag dem med ud og rasle, så de kan vise deres nye, fine halloween kostume frem. Med en rigtig fed og uhyggelig udklædning kan de med garanti få en masse slik eller lave en hel del ballade. Sørg også selv for at have huset fyldt med slik, så der ikke kommer ballade. 

Vælg halloween udklædning til børn her

Der er mange forskellige muligheder, når du skal klæde dit barn ud til halloween. Måske har de allerede en favorit i tankerne, ellers kan de nemt finde deres yndlingskostume på Bilka.dk. Her kan du hurtigt og uden besvær bestille halloween udklædning til børn. På siden her finder du vores kostumer i forskellige størrelser, så dit barn kan finde den helt rigtige størrelse, der passer dem perfekt. Så bliver de nemt klar til halloween. 

Bestil halloween kostumer til børn på Bilka.dk

Det gode ved Bilka.dk er, at du kan bestille alt ét sted. Det er både super nemt og helt ubesværet for dig. Vi sørger selvfølgelig for skarpe priser, som du kender fra dit hypermarked. Så mangler du pynt eller andet til halloween, kan du også tilføje det til din kurv. Bestil halloween kostumer til børn på Bilka.dk i dag.