Halloween kostumer

Når halloween-tiden rammer, kalder det på et nyt halloween kostume. Her på siden finder du vores samlede udvalg af uhyggelige halloween kostumer til børn og barnelige sjæle. Vælg mellem alt fra gruopvækkende hekse, zombie og vampyr kostumer og gør halloween endnu sjovere med halloween udklædning fra Bilka.dk.

Husk tilbehøret til dit halloween-kostume

Uhyggeligt gode halloween kostumer

Til halloween går børn i alle aldre udklædte fra dør til dør, mens de siger ”trick-or-treat”, og hvis ikke man giver dem lidt slik, så vender de tilbage og skræmmer - præcis ligesom man oprindeligt var bange for, at de døde ville komme tilbage og skæmme de levende.

Når børnene skal ud og rasle er det vigtigt med et godt og uhyggeligt halloween kostume - så vil de næsten med garanti få en masse slik, og ellers står aftenen selvfølgelig på en hel del ballade. Her på siden finder du vores samlede udvalg af spændende og uhyggeligt gode halloween kostumer til børn og barnlige sjæle.

Voksne tager måske ikke ud og rasler, men hos de fleste har fester med halloween-tema været stigende i popularitet de seneste par år, og derfor er det også vigtigt med et godt og uhyggeligt voksen halloween kostume.
 

Vælg den rigtige halloween udklædning

Der er mange forskellige muligheder, når I skal klædes ud til halloween. Måske har I allerede en favorit i tankerne, ellers kan I nemt finde et spændende halloween kostume på Bilka.dk. Her på siden finder du nemlig vores kostumer i flere forskellige størrelser, så du nemt kan finde den helt rigtige størrelse til dig eller dit barn.

Vælg halloween kostumer til dine børn

Fordi halloween forbindes med uhygge og overnaturlige fænomener, er mange halloween kostumer også dette. Blodtørstige vampyrer, hævnlystne zombier, uhyggelige hekse eller magiske troldmænd – ja, din sødeste lille skat forvandles let til en frygtindgydende skabning fra en anden verden.

Er dit barn ikke så meget til det uhyggelige univers, kan de selvfølgelig også hoppe i knap så skræmmende halloween udklædning. Prinsesser, superhelte og dyr ses nemlig også tit rundt udenfor, når de er afsted på tur efter halloween-snolder.
 


Gør halloween kostumet mere uhyggeligt

Skal hårene rejse sig ekstrameget på armene, kan du gøre det med halloween makeup. Ansigtsmaling kan bruges til at gøre børnenes halloween kostumer mere realistiske eller til at få dem til at se mere uhyggelige ud.

Blodige hugtænder, sorte edderkopper og klæbrige spindelvæv er populære at få malet i ansigtet blandt nogle børn. Andre vil hellere have malet hele ansigtet som en heks eller en zombie. Og så er der selvfølgelig også børn, som bedre kan lide at få malet eksempelvis blomster, sommerfugle og dyr på kinderne. 
 

Køb halloween kostumer til børn på Bilka.dk

I ugerne op til halloween er der mange, som er ude for at finde højtidens kostume. Uanset om kostumet skal være uhyggeligt eller nuttet, finder du det her på Bilka.dk. Vælg mellem alt fra onde hekse kostumer og skræmmende zombie udklædning til djævelske dæmon dragter og uhyggelige vampyr kostumer.

Ønsker du at sætte stemningen ved andet udover udklædningen? Gør det med halloween tilbehør som masker og sværd og med noget festligt halloween pynt, som skræmmer de fleste fra vid og sans. Husk også at fylde huset med slik, så der ikke kommer ballade.

Skræm familie og venner med skrækindjagende halloween udklædning til børn fra Bilka.dk. Køb jeres halloween kostumer online i dag.