Falsk blod og sår

Lav et blodbad til halloween med falsk blod fra Bilka.dk. Her på siden finder du også realistiske halloween sår og ar, som du kan bruge til dit kostume.

Realistisk falsk blod til halloween

Falsk blod er en vigtig del af enhver skræmmende halloween udklædning. Vores sortiment af halloween blod og kunstigt blod ser utrolig realistisk ud og kan bruges til at skabe både små og store effekter. Det ser skræmmende ægte ud!

Uanset om du vil lave en blodig falsk kniv, skabe en uhyggelig scene eller bare tilføje lidt ekstra gys til dit kostume, har vi det rette produkt til dig. Brug falsk blod og sår som dekoration til halloweenfesten eller til at skabe ekstra gys til din udklædning.

 

Hvad kan man bruge falsk blod til?

Du kan bruge falsk blod til flere ting. Det behøver ikke kun være som bloddryppende halloween makeup, for du kan også bruge det til at pynte op til halloween. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal bruge halloween blod til, får du her et par eksempler:

  • Falsk blod på tøj: Du kan hælde falsk blod på dit tøj, så du ser ekstra skræmmende ud. Vær dog opmærksom på, om produktet kan bruges på tøjet, inden du gør det.
  • Blodstænk: Du kan lave en splatterscene med blodstænk på plastik som dekoration til halloweenfesten.
  • Falsk blod og sår: Brug falsk blod og sår til at lave et uhyggeligt ansigt.


Hvis du skal klædes ud som vampyr, er det selvfølgelig vigtigt med et par bloddryppende hugtænder eller et vampyrbid. Hvis du skal klædes ud som zombie, kan du tilføje blod rundt om din mund, for en zombie spiser nemlig hjerner.

 

Halloween sår og ar til de døde

Vil du gøre dit kostume endnu mere realistisk? Tilføj halloween sår og ar for at skabe en uhyggelig effekt. Vores falske sår og ar er nemme at påføre og ser skræmmende ægte ud. Perfekt til zombier, monstre eller andre uhyggelige karakterer.

 

Find halloween blod, sår og ar på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du falsk blod, så du kan lave blodstænk eller store blodsprøjt. Med halloween sår og ar kan du lave realistiske skader, og blodet vil få det til at ligne et ægte blodbad! Find halloween blod, sår og ar på Bilka.dk, og lad blodet flyde.