Hjemmelavet halloween pynt

Få idéer og inspiration til DIY halloween pynt

Halloween pynt er med til at skabe de helt rigtige og uhyggelige rammer til halloweenfesten! På Bilka.dk kan du købe masser af halloween pynt, men du kan også lave dit eget halloween pynt, så du kan give halloweenfesten et personligt præg.

 

Gør-det-selv uhyggelig halloween pynt

Halloween kræver store mængder af edderkopper, edderkoppespind og alt muligt andet kryb, og det nærmest råber på tåge, der kravler langsomt hen over gulvet, og blod der løber ned ad væggene. 

Men det er måske lige voldsomt nok, hvis man skal gå all in på halloweenpynten. Men der er ingen grund til ikke at give den gas og gøre en masse ud af det. 

Derfor finder du på denne side en masse, som du selv kan lave - hvad med:

  • Lav selv flagermus-invitationer
  • Spøgelses-slikkepinde
  • Uhyggelige kanyler med saftevand


Det er altsammen pynt, der gør Halloween ekstra scary. Download skabeloner og få vejledninger i, hvordan du selv laver pynten til Halloween.

I Bilkas hypermarkeder og på Bilka.dk finder du også et kæmpestort udvalg af forskellig pynt til halloween. 

Slikposer til Halloween trick-or-treat

Lav på forhånd små slikposer til aftenens trick or treat gæster. Det er et sjovt alternativ til et stort fad med slik. Vil du gøre lidt ekstra ud af det, kan du lukke poserne med et stykke karton, hvor der står BOO (eller BØH) på. Poserne kan også bruges til bordkort.

 

Lav spøgelses-slikkepinde

Spøgelser er perfekte til at skabe gys og gru – og du kan nemt selv lave uhyggelige slikkepinde forklædt som spøgelser, som børnene kan få med hjem som en lille gave.

Sådan gør du:

  • Træk en hvid serviet eller et stykke hvidt silkepapir hen over slikkepinden.
  • Bind en snor rundt om pinden.
  • Mal øjne på ’hovedet’ med en sort tusch.

 

Lav 'flyvende' invitationer til Halloween-festen

Med lidt fingersnilde kan du lave de fineste flagermusinvitationer med bevægelige vinger. Klip krop og vinger ud, skriv invitationen på et hvidt stykke papir og klæb det på ’maven’ af flagermusen. Sæt til sidst vingerne fast med en lille clips til prøvekuverter.

Download skabelon til Halloween flagermus

 

 

Uhyggelige Halloween sodavand

Spray sodavandsdåser sorte og sæt et par sorte flagermusvinger af karton på med dobbeltklæbende tape. Det ser dejligt uhyggeligt ud. Husk bare at stille sugerør eller glas frem, så børnene ikke drikker af dåsen. I stedet for at spraymale dåserne kan du også pakke dem ind i sort karton.

 

 

Saftevandskanyler

Kom rødt saftevand i kanyler og læg dem i en skål med isterninger. Det er dekorativt – og også en lille smule uhyggeligt. Du kan få kanyler på apoteket.

 

Halloween guirlande

Hvis du mangler endnu mere uhyggeligt og grufuldt pynt, kan du også lave en halloween guirlande. Vi har samlet alt du skal bruge til at lave små edderkopper, spøgelser og græskar, der kan sættes på guirlanden. Det er det perfekte pynt til at hænge over det grufulde halloween bord.

Halloweenfest

Har du brug for inspiration og idéer til halloweenfesten? Vi har samlet en masse idéer til dig, der skal holde halloweenfest. Vi hjælper dig med halloween opskrifter, halloween drinks og inspiration til uhyggelig halloween ansigtsmaling.