Gør-det-selv uhyggelig halloween-pynt

Halloween kræver store mængder af edderkopper, edderkoppespind og alt muligt andet kryb, og det nærmest råber på tåge, der kravler langsomt hen over gulvet, og blod der løber ned ad væggene. 

Men det er måske lige voldsomt nok, hvis man skal gå all in på halloweenpynten. Men der er ingen grund til ikke at give den gas og gøre en masse ud af det. 

Derfor finder du på denne side en masse, som du selv kan lave - hvad med:

  • Lav selv flagermus-invitationer
  • Spøgelses-slikkepinde
  • Uhyggelige kanyler med saftevand

Det er altsammen pynt, der gør Halloween ekstra scary. Download skabeloner og få vejledninger i, hvordan du selv laver pynten til Halloween.

I Bilkas hypermarkeder finder du også et kæmpestort udvalg af alt muligt pynt til halloween. 

Slikposer til Halloween trick-or-treat

Lav på forhånd små slikposer til aftenens trick-or treat-gæster. Det er et sjovt alternativ til et stort fad med slik. Vil du gøre lidt ekstra ud af det, kan du lukke poserne med et stykke karton, hvor der står BOO (eller BØH) på. Poserne kan også bruges til bordkort.

Lav spøgelses-slikkepinde

Spøgelser er perfekte til at skabe gys og gru – og du kan nemt selv lave uhyggelige slikkepinde forklædt som spøgelser, som børnene kan få med hjem som en lille gave.

Sådan gør du:

· Træk en hvid serviet eller et stykke hvidt silkepapir hen over slikkepinden

· Bind en snor rundt om pinden

· Mal øjne på ’hovedet’ med en sort tusch

Lav 'flyvende' invitationer til Halloween-festen

Med lidt fingersnilde kan du lave de fineste flagermusinvitationer med bevægelige vinger. Klip krop og vinger ud, skriv invitationen på et hvidt stykke papir og klæb det på ’maven’ af flagermusen. Sæt til sidst vingerne fast med en lille clips til prøvekuverter.

Download skabelon til Halloween flagermusskabeloner 

Uhyggelige Halloween-sodavand

Spray sodavandsdåserne sorte og sæt et par sorte flagermusvinger af karton på med dobbeltklæbende tape. Det ser dejligt uhyggeligt ud. Husk bare at stille sugerør eller glas frem, så børnene ikke drikker af dåsen. I stedet for at spraymale dåserne kan du også pakke dem ind i sort karton.

Saftevandskanyler

Kom rødt saftevand i kanyler og læg dem i en skål med isterninger. Det er dekorativt – og også en lille smule uhyggeligt. Du kan få kanyler på apoteket.