Halloween makeup og ansigtsmaling

Elsker du at klæde dig ud og skabe et uhyggeligt look til halloween? Så skal du prøve vores halloween makeup, som kan forvandle dig til alt fra en zombie til vampyren Dracula med blodige hugtænder. Med halloween ansigtsmaling er der ingen grænser for, hvilket skræmmende væsen, du kan forvandle dig til!

Halloween ansigtsmaling

Er du i tvivl om, hvordan du skal male dine børns ansigter til halloween? Vi hjælper dig med, hvad du skal bruge til ansigtsmaling og hvad du kan male. Det er heldigvis nemt og kræver ikke meget at få skabt et uhyggeligt halloween-ansigt.

Bliv zombie med halloween makeup

Med god halloween ansigtsmaling kan du bl.a. komme til at ligne en ægte zombie med ligbleg hud og tomme, sorte øjne. Du kan også male andre uhyggelige væsner såsom Frankensteins monster og Dracula med de lange, blodige hugtænder. Det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Her på siden finder du vores samlede udvalg af god halloween makeup, der kan blive påført på børn fra fem år og opefter. Vores udvalg af halloween ansigtsmaling kommer i mange forskellige farvekombinationer, så du kan kreere lige det halloween look du vil - om det er en helt grøn heks, en hvid Dracula eller et blodigt monster.
 

Sådan bruger du halloween ansigtsmaling

I vores halloween makeup kit medfølger der ofte hvide svampe, som gør det langt nemmere at påføre og blende ansigtsmaling - hvad enten du bruger hvid, grøn eller rød farve, så gør de hvide svampe det væsentlig nemmere at lægge en god halloween makeup.

Vil du gerne lægge en virkelighedstro zombie-makeup? Der er ikke en bestemt måde at gøre det på, men du kan f.eks. tage en af de hvide svampe og påføre den hvide farve i hele ansigtet - så kommer du helt sikkert til at se ligbleg ud. Ønsker du uhyggelige effekter, kan du også tage en pensel og påføre lidt sort og rød farve omkring øjnene og munden. På den måde ligner det blod, og du får det tomme, uhyggelige blik i øjnene, som en ægte zombie. 

Køb halloween ansigtsmaling til børn og voksne på Bilka.dk

Til Halloween er det ikke kun halloween ansigtsmaling og uhyggeligt halloween tilbehør, der skal til. Denne aften er selve udklædningen nok den vigtigste del - for børn såvel som voksne. Derfor kan du naturligvis også finde både fine halloween kostumer til børn og til voksne på Bilka.dk. Vælg imellem alt fra uhyggelige hekse- og vampyrkostumer til skræmmende zombiekostumer.

Gå på opdagelse på Bilka.dk i dag, og find alt til jeres næste halloween. Med det rette halloween kostume og halloween makeup er der dannet rammer for en fantastisk aften for hele familien.