Smart TV

101 produkter
4K Ultra HD LED-TV
3.499 kr.
Smart TV
2.799 kr.
Smart TV
7.499 kr.
Smart TV
2.199 kr.
Smart TV
2.499 kr.
Tyndt 4K LED-TV med Android TV med 3-sidet Ambilight
8.499 kr.
SmartTV
3.999 kr.
Spektakulær HDR-farver
Knivskarp UHD-billedkvalitet
5.499 kr.
Android smart TV
4.999 kr. 6.999 kr.
SmartTV
3.999 kr.
Smart TV
2.999 kr.
Med Android TV
12.999 kr.

Smart TV

Vi forlanger i dag markant mere af vores fjernsyn og de fleste vil i dag gå efter et Smart TV, hvis fladskærmen derhjemme skal skiftes ud, men hvad er et Smart TV egentlig?
Mange mennesker løser i dag mange af hverdagens opgaver med deres mobiltelefon, et Smart TV er fjernsynenes svar på en smartphone. Med et Smart TV får du adgang til alle internettets herligheder og kan blæse det op på dit TV´s store skærm. Der er efterhånden rigtig mange udbydere som levere indhold til smart-tv både i form af apps, spil og streaming tjenester. På et Smart TV har du en brugerflade, lige som du har på din PC eller på din smartphone. Nogle TV producenter som for eksempel LG har deres eget styresystem, hvorimod producenten Philips bruger et android baseret system. LG Smart TV bruger Web OS som de har overtaget fra HP. Samsung, som i Danmark er størst på Smart TV, bruger også eget system som de kalder Tizen, et system som de fortsat arbejder på at forbedre.

Streaming tjenester til Smart TV

En af de store glæder ved Smart TV er de mange film og tv-serier som det giver adgang til. Du behøver ikke sidde og vente på at din yndlingsserie kommer, eller nøjes med det, som de lige sender, når du har tid og lyst til at se TV. Med et Smart TV kan du vælge og vrage i mellem uanede mængder af tv serier, film og dokumentarer. Nogle af de mest populære streaming tjenester er Netflix og HBO Nordic. De byder blandt andet på populære serier som House og Cards og True detective. Vil du hellere se sjove film klip fra Youtube, så kan du også tilgå YT app'en på dit Smart TV.
De danske TV udbydere er også kommet godt med i forhold til online indhold. TV2 indhold kan tilgås via TV 2 Play og mange af de fantastiske programmer, dokumentarer TV serier kan tilgås fra DR TV appen. Med et Smart TV, får du virkelig mulighed for at se og bruge TV programmer på en helt anden måde.

Smart TV – muligheder og tilslutninger

Udover adgang til streaming tjenester, spil, apps og meget andet, kan du også bruge dit Smart TV til at dele dit indhold fra eksempelvis Smartphone eller iPad på skærmen. Med Apple TV kan du både hente indhold fra iTunes samt sende indholdet fra tablet, computer eller telefon til dit Smart tv. Du kan naturligvis vise indhold på skærmen via HDMI stik eller blot ved at indsætte en usb stik i usb porten.

* Bemærk: Ikke alle Smart TV indeholder funktionerne beskrevet på denne side. Se funktionerne på det enkelte produkt eller kontakt dit lokale Bilka varehus.