Monopoly

Hvis du ikke allerede kender til Monopoly, kommer du i hvert fald til det nu. Det er i sandhed en klassiker, som er elsket blandt mange. Det er et oplagt valg, når du skal have en spilleaften. På Bilka.dk har vi et bredt udvalg af Monopoly spil og varianter.

Monopoly - køb, sælg og byd for at vinde

Der er en ny bygherre i byen - Monopoly. I Monopoly skal du købe, sælge ejendomme, indkassere leje og skabe dit eget voksende imperium for at vinde. Du skal både være snu, taktisk og bedre end de andre, så du til sidst står som vinderen over dem alle. Det er et fantastisk spil, der egner sig godt til hele familien. Men pas på - det bliver en ophedet kamp, fordi alle vil vinde, og ingen vil være den dårlige taber. 

Giv dig også i kast med vores spændende udvalg af andre spil fra Hasbro Gaming. Her gemmer sig klassikere såsom Cluedo, Battleship, Twister, Operation og mange flere. Der er altså masser af muligheder for at skabe den ideelle spilleaften sammen med Hasbro.
 

Invitér familien til en omgang Monopoly

Monopoly er det ultimative familiespil, hvor alle kan være med og have det sjovt. Spillet kan spilles af voksne og børn fra 8 år og opefter, hvor der er rig mulighed for sjov og intens kamp for at blive vinderen. Du kan selvfølgelig også spille Monopoly med dine venner, hvor I kan udfordre hinanden til en underholdende kamp. Det er nemlig tid til spilleaften med dine nærmeste.

Monopoly brætspillet har eksisteret siden 1935 og er populært i hele verden - og det forstår vi nemt på Bilka.dk. Derfor kender alle også det klassiske Monopoly brætspil, og de fleste husker de mange spil i barndommen med familie og venner. I dag er det mindst lige så sjovt at udfordre omgangskredsen og finde den bedste ejendoms- og grundinvestor blandt modstanderne.
 

Vælg mellem flere forskellige varianter af Monopoly 

Som tiden er gået, er der blevet udviklet en lang række nye udgaver af Monopoly - Monopoly med bestemte temaer, Monopoly baseret på populære tv-serier og udgaver henvendt til yngre børn. Du kan finde en ny spændende udgave til en ægte Monopoly fan eller måske købe det klassiske spil til det større barn, der er klar til at handle og tjene penge.

Så selvom du måske er vokset op med en bestemt variant af Monopoly, bør du også udforske de mange andre varianter. Det giver dig mulighed for at udfordre venner og familie i de forskellige variationer, hvor I kan finde den ultimative vinder. På Bilka.dk finder du blandt andet følgende varianter af Monopoly:

Der er altså rig mulighed for at udfordre familie og venner i de forskellige varianter. En ting er dog altid sikkert - det handler om at købe og sælge for at vinde. Tag også Monopoly med på ferie med en af de spændende kortspil - Bid eller Deal. Vend om på reglerne med Monopoly for Sore Losers. Eller byg løs med et strategisk twist i Monopoly Builders. Hvilken Monopoly skal du prøve i dag?
 

Spil den klassiske Monopoly

I det klassiske Monopoly spil kaster du to terninger for at komme rundt på spillepladen, så man kan købe og sælge grunde, bygge huse og hoteller. Spillerne indsamler penge fra modspillerne med ønsket om, at de andre går fallit. Men pas på, for du kan også ende i fængsel, og det kan være svært at komme ud. Det klassiske Monopoly spil har fået et helt nyt look og en ny spillebrik, der er besluttet af fans verden over.
 

Prøv andre versioner af Monopoly

Udover den klassisk Monopoly bør du også kaste dig ud i de andre versioner, hvor du kan afprøve dine evner med de forskellige varianter. I Monopoly for Sore Losers er det hele vendt på hovedet. Her vinder du nemlig, når du taber. Så selvom det ligner du er ved at tabe, så er du faktisk ved at vinde. Helt sikkert værd at prøve, hvis du er vant til at tabe i Monopoly.

Eller hvad med at prøve Monopoly Builders? Det kendte, klassiske spil med en strategisk drejning på Monopoly Island, der er midt på brættet. Her skal spillerne flytte rundt på brættet, hvor de bygger ejendomme med byggeklodser og indsamler husleje.

Hvis de lidt yngre børn skal være med til et spil Monopoly, så findes også det sjove spil Monopoly Junior, som er til de 5 til 8 årige. Monopoly Junior er en god introduktion til det ikoniske Monopoly spil. Spillet er lettere, men stadig meget spændende at spille. Det giver børnene en sjov oplevelse, når de flytter rundt på brættet og rejser igennem Monopoly byen. 

Spillerne lander på børnevenlige felter, imens de opkøber ejendomme, opkræver husleje og opbygger deres formue. Det er den ideelle måde at lære det klassiske Monopoly på, så de er klar til kamp, når de bliver ældre. 
 

Udforsk Hasbros univers af legetøj og spil 

Hasbro er kendt for meget mere end blot Monopoly - selvom det er en sand favorit. De har nemlig også udviklet nogle andre favoritter, hvor du på Bilka.dk blandt andet finder følgende:

Hasbro skaber verdens bedste legeoplevelser, hvor du kan fordybe dig med dit favorit legetøj og spil. Hvad end du er til Marvel, Frozen eller actionpræget leg med Nerf Blasters. Det er altså mange muligheder for timevis af underholdende og spændende leg - både alene eller sammen med dine venner.
 

Shop Monopoly på Bilka.dk i dag

Udforsk vores store udvalg af Monopoly spil her på siden, og find dine favoritter allerede i dag. Når du har lagt dine favoritter i kurven, kan du nemt og hurtigt trykke køb. Så er du klar til næste spilleaften, hvor du forhåbentlig bliver den ultimative vinder.