Hasbro Star Wars

”I en galakse langt, langt væk" finder du den episke Star Wars-saga, der har givet så mange gode historier til flere generationer - også Hasbro's Star Wars univers. Køb legetøj og figurer fra Star Wars på Bilka.dk i dag.

Udforsk Star Wars universet 

Mange mennesker husker deres allerførste møde med Star Wars-universet. Den store saga, der fører dig til en galakse langt, langt borte, og som giver dig storslåede kampe ude i den store galakse fyldt med spændende eventyr. Her kan du fordybe dig i de inspirerende eventyr og spændende historier med legetøj fra Hasbro

Tag rejsen tilbage til kampen mod Darth Vader med Luke Skywalker, Han Solo og prinsesse Leia, eller udforsk galaksen og dens mange planeter sammen med Mandalorian. Her er det tilladt at drømme sig væk mellem droids, Racor Crest og ikke mindst Millennium Falcon.

For mange begynder Star Wars med Luke Skywalker og den unge drengs rejse fra bondedreng til en stor Jedi-ridder, hvor han trækkes ind i kampen mellem oprørsalliancen mod det onde imperium. Og hvordan han opdager, hvem hans far er. 

Forevig de mange øjeblikke med Star Wars

De ældste Star Wars-film har givet os en masse gode øjeblikke, som selv i dag er stærke i filmhistorien. Alt fra lyssværdskampe til hyperspeed gennem galaksen og ikke mindst musikken. De fleste mennesker genkender den velkendte melodi af Darth Vader. Star Wars-universet i dag består af så mange som 9 film.

Senest møder vi Rey og Finn - to unge mennesker med forskellig baggrund slutter sig til en ny oprørsalliance. Den nye orden forsøger at overtage galaksen, og den er klar til en ny kamp mellem det gode og det onde. Med Star Wars fra Hasbro kan du forevige de mange skønne øjeblikke med legetøj. Her kan du gennemspille dine yndlingsserier og mindes den episke historie.

Derudover har vi modtaget serier, der dykker dybere ned i forskellige begivenheder i Star Wars-historien såsom Star Wars: Clone Wars og Star Wars: Rebels. Den seneste er The Mandalorian, som handler om en dusørjæger, der får en usædvanlig opgave. Han er ansat til at finde noget meget værdifuldt, hvilket viser sig at være verdens sødeste væsen, som han kalder The Kid. 

Mandalorian beslutter at tage barnet med sig og ikke aflevere det til kunden. Dette valg bliver til en spændende rejse gennem galaksen, hvor vi introduceres til nye planeter, seje figurer og mere indsigt i, hvad der skete et par år efter, at oprørsalliancen væltede det onde imperium. 

Køb Star Wars fra Hasbro på Bilka.dk i dag

Der er altså rigeligt at elske, når det kommer til Star Wars - og det har vi fuldt forståelse for på Bilka.dk. Derfor finder du et spændende udvalg af Star Wars fra Hasbro legetøj. Star Wars er simpelthen et univers, der er sjovt at vende tilbage til igen og igen. 

Med de rigtige produkter som film, serier, dukker, lyssværd, legetøj er galaksen alligevel ikke så langt væk. Gå på opdagelse her på siden, og bliv en del af galaksen. Køb her på Bilka.dk i dag.