Hasbro Star Wars

”I en galakse langt, langt væk" finder du den episke Star Wars-saga, der har givet så mange gode historier til flere generationer, også Hasbro's Star Wars univers. Tag rejsen tilbage til kampen mod Darth Vader med Luke Skywalker, Han Solo og prinsesse Leia, eller udforsk galaksen og dens mange planeter sammen med Mandalorian. Her er det tilladt at drømme sig væk mellem droids, Racor Crest og ikke mindst Millennium Falcon.

Mange mennesker husker deres allerførste møde med Star Wars-universet. Den store saga, der fører dig til en galakse langt, langt borte, og som giver dig storslåede kampe ude i det store rum, hurtige bemærkninger og spændende eventyr. For mange begynder Star Wars med Luke Skywalker og den unge drengs rejse fra bondedreng til en stor Jedi-ridder, hvor han trækkes ind i kampen mellem oprørsalliancen mod det onde imperium, og hvordan han opdager, hvem hans far virkelig er.

På vejen møder han prinsesse Leia og smugleren Han Solo. De ældste Star Wars-film har givet os en masse gode øjeblikke, som selv i dag er stærke i filmhistorien, alt fra lyssværdskampe til hyperspeed gennem galaksen og ikke mindst musikken. De fleste mennesker genkender den velkendte melodi af Darth Vader. Star Wars-universet i dag består af så mange som 9 film, hvor vi lærer at vide, hvad der sker både før og efter Luke, Leia og Han redder galaksen fra det onde imperium. Senest møder vi Rey og Finn, to unge mennesker med forskellig baggrund slutter sig til en ny oprørsalliance. Den nye orden forsøger at overtage galaksen, og den er klar til en ny kamp mellem det gode og det onde.

Derudover har vi modtaget serier, der dykker dybere ned i forskellige begivenheder i Star Wars-historien, såsom Star Wars: Clone Wars og Star Wars: Rebels. Den seneste er The Mandalorian, der handler om en dusørjæger, der får en usædvanlig opgave. Han er ansat til at finde noget meget værdifuldt, hvilket viser sig at være verdens sødeste væsen, som han kalder The Kid. Mandalorian beslutter at tage barnet med sig og ikke aflevere det til kunden. Dette valg bliver til en spændende rejse gennem galaksen, hvor vi introduceres til nye planeter, seje figurer og mere indsigt i, hvad der skete et par år efter, at oprørsalliancen væltede det onde imperium.

Star Wars er simpelthen et univers, der er sjovt at vende tilbage til igen og igen, og med de rigtige produkter som film, serier, dukker, lyssværd, legetøj og meget mere er galaksen alligevel ikke så langt væk. Gå på opdagelse i det forskellige Star Wars legetøj fra Hasbro her på siden og bliv en del af galaksen.