Hasbro Gaming

Velkommen til en verden af brætspil fra Hasbro Gaming. Brætspil har altid haft en vigtig plads i de fleste hjem. Spillene fra Hasbro Gaming elskes og kendes verden over. De har bidraget til uendelige timer af hygge og måske også et par diskussioner blandt familie og venner.

Føl dig hjemme med Hasbro Gaming 

Brætspil er mere populært end tidligere, fordi de bringer os mennesker tættere sammen og kan skabe nærvær selv for en dårlig taber. Når det er skoleferie, weekend eller helligdag er det skønt at kunne finde et brætspil frem fra skabet. Kom, og spil et spil med os. Vi har et bredt udvalg af spændende og underholdende spil for hele familien.

Hasbro Gaming er nemlig hjemstedet for Twister, Operation, Cluedo, Guess Who og mange flere favoritter. Spil er sjovt for hele familien og flere generationer, hvor alle kan være med uanset alder. Nogle af de mest elskede og klassiske spil skaber grundlag for og inspirerer nu en helt ny generation af spil. Skab din egen spilleaften med Hasbro Gaming i det bedste selskab.

Udfordr familien i sjove og underholdende spil fra Hasbro Gaming

Hasbro har mange sjove og udfordrende børnespil og familiespil. I Operation skiftes I til at fjerne sygdom fra patienten, men pas på summetonen. Lægen med den mest rolige hånd vinder nemlig spillet. Med Twister får du varmen, når hele kroppen skal i bevægelse. Og det kan blive ret så kludret. 

I Guess Who eller Hvem er Hvem gælder det om at gætte, hvem din modstander sidder med blandt karaktererne i spillet. Hvilket spørgsmål skal stilles næste gang for at kunne vinde spillet? Det kan også være, at du skal dyste mod børnebørnene i en omgang Battleship eller Sænke Slagskibe. Det må siges at være en sjov klassiker, som alle kender. Læg en strategi og før dine tropper til en sikker sejr. Du skal sænke din modstanders flåde, inden din egen sænkes.

Eller måske skal familien samles en aften for at løse et mysterium eller to i brætspillet Cluedo, hvor I skal finde ud af, hvem der er morderen. Cluedo er et klassisk mysteriespil, hvor skjulte spor skal hjælpe jer frem til at opklare mordet på godset. Spillet kan nu spilles helt ned til kun to personer også. Har I endnu ikke spillet Cluedo, så skal det helt sikkert prøves - det er et spil, man ikke kan få nok af. 

Køb spil fra Hasbro Gaming på Bilka.dk i dag

Så er du på udkig efter et sjovt børnespil, et klassisk brætspil, et rejsespil, et familiespil for hele familien, et spil med aktiviteter eller et strategispil? Du finder helt sikkert et spil fra Hasbro, der passer til dig og din familie. Du kan allerede godt begynde at planlægge den næste spilleaften. Læs mere om de forskellige spil på siden her. 

Når du har udvalgt det næste spil, som du skal udfordre din familie eller venner i til næste spilleaften, kan du sikkert og nemt bestille på Bilka.dk allerede i dag.