FurReal

Udforsk en verden af søde interaktive og livagtige kæledyr fra Furreal. De interaktive dyr kan reagere på mange forskellige måder. Der er katte, hunde, bjørne og mange andre Furreal Friends at vælge imellem. Se vores store udvalg af Furreal Friends her på siden. 

Find din Furreal Friend i dag

Med Furreal kan du udforske en verden af søde livagtige kæledyr fra Furreal universet. De har et væld af smarte funktioner, som kan reagere på mange forskellige måder. Du kan både vælge mellem katte, hunde, bjørne og mange andre Furreal Friends. Flere af dyrene har også mange reaktioner, som gør dem meget mere livagtige. Derudover er de så søde, bløde og dejlige. 

Hvis du har et barn derhjemme, som drømmer om en lille kattekilling eller en hundehvalp, så er Furreal måske det perfekte legetøj til dit barn. Der er blandt andet Furreal hunde og katte, der kan gå tur, besørge og tisse. De er altså et rigtig godt sted at starte, hvis du overvejer at forære dit barn et kæledyr. De mest avancerede dyr har over 100 reaktioner, såsom lyd, lys og bevægelses sensorer, der gør dem ekstra livagtige.

Skønne Furreal Friends fra Hasbro

Furreal Friends er produceret af Hasbro. Igennem tiden har Hasbro lanceret alt fra kattekillinger til drager under Furreal Friends varemærket. De her søde dyr findes i mange forskellige udgaver og prisklasser. Der er også stor forskel på, hvad de kan. Der findes dyr, som kan gå og lave lyde, og der findes også meget avancerede dyr. 

Her kan du finde Furreal Friends såsom Cubby: The Curious Bear, som kan bevæge sig og reagere på over 100+ forskellige måder. Herudover findes der også Furreal Friends kæledyr, som er egnet som sovedyr, da de er udstyret med en knap, som får dem til at synge en vuggevise og falde i søvn. Du kan finde beskrivelser af det enkelte produkt her på siden.

Søde kæledyr fra Furreal, som også er sikre

Det, som er fælles for alle kæledyrene fra Furreal Friends, er, at de er høj kvalitet og lever op til alle sikkerhedsmæssige krav. Der er garanti for timevis af sjov og interaktiv leg med Furreal Friends. Dit barn kan lære at passe på et kæledyr på en underholdende og interaktiv facon, som fremmer dit barns udvikling. Interaktivt legetøj kan frembringe mange følelser og glæde hos børn, da de får så meget mere ud af legen. Her kan Play-Doh også bidrage til den kreative leg.

De får et kæledyr, som faktisk reagerer næsten som et rigtigt kæledyr. Er du til katte, hunde eller noget mere eksotiskt ligesom en bjørn eller en delfin? Furreal Friends dyrene kommer i mange forskellige former, farver og størrelser, så det er bare at gå på opdagelse. Se vores store udvalg af Furreal Friends her på siden.

Køb Furreal Friends på Bilka.dk i dag

Når du har udvalgt din nye bedste ven, kan du nemt bestille på Bilka.dk i dag. Her finder du også skønne Disney Prinsesser, Frozen og My Little Pony.