FurReal

Udforsk en verden af søde interaktive og livagtige kæledyr fra FurReal. De interaktive dyr kan reagere på mange forskellige måder. Der er katte, hunde, bjørne og mange andre FurReal Friends at vælge imellem. De mest avancerede dyr har over 100 reaktioner, såsom lyd, lys og bevægelses sensorer, der gør dem ekstra livagtige. Se vores store udvalg af Furreal Friends her på siden. 

Udforsk en verden af søde interaktive og livagtige kæledyr fra FurReal. De interaktive dyr kan reagere på mange forskellige måder. Der er katte, hunde, bjørne og mange andre FurReal Friends at vælge imellem. De mest avancerede dyr har over 100+ reaktioner, såsom lyd, lys og bevægelses sensorer der gør dem ekstra livagtige. Derudover er de så søde, bløde og dejlige. Hvis du har et barn derhjemme som drømmer om en lille kattekilling eller en hundehvalp, så er FurReal måske det perfekte legetøj til dit barn. Der er bl.a. Furreal hunde og katte der kan gå tur, lave lort og tisse!

Se vores store udvalg af FurReal Friends her på siden. FurReal Friends er produceret af Hasbro. Igennem tiden har Hasbro lanceret alt fra kattekillinger til drager under FurReal Friends varemærket.

De her søde dyr findes i mange forskellige udgaver og prisklasser. Der er også stor forskel på hvad de kan. Der findes dyr som kan gå og lave lyde, og der findes også meget avancerede dyr som Cubby: The Curious Bear som kan bevæge sig og reagere på over 100+ forskellige måder. Herudover findes der også FurReal Friends kæledyr som er egnet som sovedyr, da de er udstyret med en knap som får dem til at synge en vuggevise og falde i søvn! Du kan finde beskrivelser af det enkelte produkt her på siden.

Det som er fælles for alle kæledyrene fra FurReal Friends er at de er høj kvalitet og lever op til alle sikkerhedsmæssige krav. Der er garanti for timevis af sjov og interaktiv leg med FurReal Friends! Dit barn kan lære at passe på et kæledyr på en sjov og interaktiv måde som fremmer dit barns udvikling. Interaktivt legetøj kan frembringe mange følelser og glæde hos børn, da de får så meget mere ud af legen. De får et kæledyr som faktisk reagerer næsten som et rigtigt kæledyr! Er du til katte, hunde eller noget mere eksotiskt ligesom en bjørn eller en delfin? FurReal Friends dyrene kommer i mange forskellige former, farver og størrelser, så det er bare at gå på opdagelse. Se vores store udvalg af FurReal Friends her på siden!