Marvel

Med Marvel Avengers er spændingen aldrig langt væk. Deltag i Thor, Hulk, kaptajn Amerika og alle de andre i kampen mod det onde. Rejs gennem galaksen med alle dine favoritter fra Guardians of the Galaxy, og udforsk nye og spændende planeter. Du vælger hvilken helt du vil hjælpe, eller hvilke superkræfter du vil have med det store udvalg fra Marvel Avengers.

De store film om Avengers har underholdt os i flere år, og mange nye fans ved ikke, at superheltene stammer fra tegneserier helt tilbage til 1940'erne. Og det er takket være interessen for disse tegneserier og deres popularitet, at superheltene har taget skridtet over til storskærmen.

I Avengers-universet møder vi alle de originale superhelte som tordenguden Thor, superspionen The Black Widow og Hawkeye, den første Avenger Kaptajn Amerika og Iron Man. Derudover er universet blevet udvidet med superheltene Black Panther, Mrs. Marvel og mange flere. Gennem filmene har vi fået en unik indsigt i, hvordan det er at være en superhelt og bliver bedre fortrolige med deres indre og ydre kampe og hvordan de forbereder sig på at kæmpe mod onde kræfter. Den store skurk er den mægtige Thanos, der sigter mod at udslette halvdelen af befolkningen, ikke kun på jorden, men i hele universet. Dette sætter vores superhelte på store prøver og på jagt efter de fem evige sten, der giver store kræfter. For at besejre Thanos skal Avengers forene sig og arbejde sammen for at besejre denne store fjende.


Avengers 'galleri af superhelte spænder fra Kaptajn Amerika til super spioner og til det grønne monster, men i Avengers universet finder vi også en række interessante skurke. Thors stedbror blev meget populær, han er kendt som ondskabens gud med meget charme, og publikum lærte ham virkelig at kende i Thor-filmene, men også da han invaderede New York med en stor hær i den første Avengers-film. Derudover er der også Thanos, der ser deres mål som deres kaldelse i livet og ønsker at bringe balance i galaksen. Han er en magtfuld karakter, der står bag en række af de skurke, vi møder i Avengers-filmene, og er virkelig superhelt, der skal slå.

Deltag i heltene og skurkerne i Avengers-universet og deltag i kampen. Udforsk nye superhelte og deres nye superkræfter, eller lær de superhelte, der altid har været der. Uanset om du vil gå sammen med en skurk eller en helt, er der produkterne til det. Tag kampen hjem i stuen med legetøj, dukker og kostumer fra det fantastiske Avengers-univers.