My Little Pony

Måske kan du huske My Little Pony fra dengang, du var barn. De søde pony figurer har taget børn over hele verden med storm. Der findes masser af forskellige figurer og tilbehør at vælge imellem. Se vores store udvalg af My Little Pony her på Bilka.dk.

Venskab er Ren Magi

My Little Pony: Venskab er Ren Magi er navnet på den populære TV serie, som kører på Nickelodeon og Netflix. I serien følger man enhjørningen "Twilight Sparkle", som er en ung pony, der studerer Magi og er lærling af Prinsesse Celestia, der er regent over landet Equestria.

Pinkie Pie

Pinkie Pie er den første pony, der bliver introduceret – næst efter Twilight Sparkle. Hun har en meget hyperaktiv og glad personlighed. Udover det elsker hun at feste og har meget svært ved at holde mund. Pinkie Pie er en lyserød Earth Pony med krøllet, pink man og hale. Hendes Cutie Mark forestiller tre balloner. Pinkie Pie har en babyalligator ved navn Gummy.

Apple Jack

Apple Jack er en typisk country girl, der arbejder på familiens æblefarm. Hun er en orange Earth Pony med lys man og hale og en cowboyhat. Hendes Cutie Mark forestiller tre æbler. Apple Jack er lidt drenget og har af og til svært ved at enes med den meget feminine Rarity.

Rainbow Dash

Rainbow Dash er en pegasus. Hun elsker at flyve, er lidt af en fartdjævel og meget konkurrencebevidst. Hun er altid på farten og er klart den mest drengede af hovedpersonerne. Hun har dog tendens til at være meget arrogant og overlegen. Hendes største drøm er at være med i pegasus-flyveeliteholdet The Wonderbolts. Hun har blå pels, regnbuefarvet man og hale. Hendes Cutie Mark forestiller en sky med et regnbuefarvet lyn, som hun fik, da hun lavede det legendariske Sonic Rainboom for første gang.

Fluttershy

Fluttershy er en meget stille og genert pegasus. Hun er meget beskeden og holder sig i skyggen. Hun har en evne til at snakke med dyr i skoven, hvilket hun for det meste laver i serien – og hvor hun også bor i et stort træ. På trods af, at hun er en pegasus og har vinger, bryder hun sig ikke så meget om at flyve ligesom Rainbow Dash og holder sig helst på jorden. Fluttershy er en gul pegasus med lyserød man og hale, og hendes Cutie Mark forestiller tre lyserøde sommerfugle.

Rarity

Rarity er en meget modebevidst enhjørning, der arbejder i sit eget skrædderi. Hun har en tendens til at være snobbet og overfladisk, men har hjertet på rette sted. Da hun er en enhjørning, har hun magiske kræfter, som hun bruger til at sy tøj i sit skrædderi. Hun bor sammen med lillesøsteren Sweetie Bell. Hun har desuden en hvid perserkat ved navn Opalescence (oftest kaldet Opal). Rarity har hvid pels, slangekrøllet lilla man og hale, og hendes Cutie Mark forestiller tre blå ædelsten, da hun har et talent for at finde ædelsten.

My Little Pony - barndomsklassiker 

De fleste har stiftet bekendtskab med My Little Pony i deres barndom. Det er nemlig en sand barndomsklassiker, som er kendt og elsket af meget. Og det forstår vi godt på Bilka.dk. Denne klassiker fra Hasbro egner sig nemlig til alle generationer, fordi du kan skabe dine egne historier og tage afsted på eventyr med dine ponyer. Derfor er My Little Pony altid en sikker vinder. 

Skab unikke historier med My Little Pony

My Little Pony giver mulighed for at skabe unikke historier, hvor dit barn kan slippe fantasien løs og fordybe sig. Med My Little Pony legetøjet kan dine børn genskabe historier fra den succesfulde TV-serie “Venskab er ren magi” eller lave deres egne historier. Mulighederne er uendelige med My Little Pony, hvorfor det er fantastisk legetøj, der virkelig åbner et spændende univers. 

Er du mere til action præget leg, kan du også udforske vores spændende udvalg af Star Wars og Nerf her i dag.

Besøg det magiske pony univers

Det fantastiske ved My Little Pony er, at det er et helt univers, som kan udforske på ny hver eneste gang. Her kan dit barn bruge uendelig timer med deres yndlingsfigurer og gang på gang skabe nye historier. På Bilka.dk kan du besøge det magiske pony univers, hvor du finder My Little Pony legesæt, figurer og tilbehør. 

Universet består af farverige pony figurer fra den populære TV-serie My Little Pony, der har skabt stor interesse hos børn i hele verden - og det forstår vi naturligvis på Bilka.dk. Det er, fordi My Little Pony appellerer til sjove venskaber og hyggelige stunder. På Bilka.dk har vi derfor samlet et bredt udvalg af de populære pony figurer, My Little Pony legesæt og diverse tilbehør.

Bliv inspireret i det eventyrlige univers med My Little Pony

Salget af My Little Pony begyndte i 1983 og er i dag en rigtig bandomsklassiker for flere generationer. Der er lagt op til mange timers kreativ leg med de farverige, søde figurer fra My Little Pony, der har taget børn over hele verden med storm. Det er i sandhed fantastisk legetøj, som byder på uendelige muligheder. Lad dig blive inspireret af det magiske pony univers, og gå på jagt efter den perfekte gave til en My Little Pony fan. 

Du bliver helt sikkert en favorit, hvis du giver My Little Pony. Det er nemlig en fantastisk gave, som bliver en stor del af dit barns hverdag. Her finder dit barn helt sikkert en favorit, som de kommer til at lege med i timevis. Udforsk også vores store udvalg fra Hasbro Gaming, Disney Prinsesser og meget mere. 

Kast dig ud i legen med My Little Pony

My Little Pony giver dig mulighed for at kaste dig ud i legen. Lad vennerne hjælpe hinanden med at løse opgaver eller nyde en dejlig picnic sammen -  det er kun fantasien, der sætter grænser for eventyrene. Du kan tage dine ponyer med på eventyr, hvor du kan vise dem verden og alt, hvad der er at opleve. Det handler om, at du giver slip og lader fantasien fører legen. På den måde bliver legen og eventyrerne unik for hver gang, du går i gang med at lege. 

Hvem er din favorit fra My Little Pony?

Alle børn kan finde en yndlingspony, de kan identificere sig med. I den spændende serie af My Little Pony kan du finde et væld af ponyer, hvor du helt sikkert kan finde din favorit. Du kan blandt andet vælge mellem følgende ponyer:

  • Twilight Sparkle

  • Pinkie Pie

  • Rainbow Dash

  • Rarity

  • Fluttershy

  • Apple Jack

De er alle sammen forskellige, men sammen står de stærkest. Hver af de seks ponyer har ikke bare deres eget navn og cutiemark på bagpartiet - de har også seks helt forskellige personligheder. Her kan du finde den pony, som matcher din personlighed.

Pinkie Pie er munter, legesyg og elsker søde sager og fester. Rainbow Dash elsker at flyve og er altid klar til at spille et spil eller tage ud på eventyr. Apple Jack er ærlig, venlig og sød hele vejen igennem. Rarity er gavmild og omsorgsfuld og elsker at gøre sine ponyvenner lige så smukke udvendigt, som hun ved, at de er indvendigt. Fluttershy er en rar og blid pony med et stort hjerte. Twilight Sparkle er super intelligent og en naturligt født leder.

Enhjørning, Pegasus eller Alicorn gør ingen forskel, for de søde My Little Pony leger glædeligt sammen i en verden, hvor venskab er ren magi. De søde, små ponyer kan nemt deltage i lege, pynte på værelset eller noget helt tredje. De gør nemlig bare alting lidt sjovere og sødere. Der findes et helt farvestrålende og fantasifuldt univers omkring de små venskabs ponyer, som naturligvis er repræsenteret på Bilka.dk. 

My Little Pony: Venskab er ren magi 

Dine børn kender sikkert de farverige ponyer fra den populære TV-serie "Venskab er ren magi". Den populære TV-serie kører på Nickelodeon og Netflix, hvor vi følger enhjørningen Twilight Sparkle. Hun er en ung pony, der studerer magi og er lærling af Prinsesse Celestia, der er regent over landet Equestria. 

Dit barn kan følge med i de spændende eventyr, som de søde ponyer drager ud på. Her kan dit barn genskabe de skønne eventyr med deres favorit pony eller skabe deres helt egne historier. 

Find My Little Pony på Bilka.dk 

På Bilka.dk er vi også vilde med My Little Pony. Det betyder, at der er rigeligt at vælge imellem, når du skal finde den helt rigtige My Little Pony. Se det flotte udvalg her på siden, hvor du nemt og sikkert kan bestille dine favoritter allerede i dag.