My Little Pony

Du kan sikkert selv huske MY LITTLE PONY fra dengang du var barn. De søde pony figurer har taget børn over hele verden med storm. Med MY LITTLE PONY legetøjet kan dine børn genskabe historier fra den succesfulde TV serie Venskab er ren magi, eller lave deres egne historier. Der findes masser af forskellige figurer og tilbehør at vælge imellem. Se vores store udvalg af MY LITTLE PONY her på Bilka.dk.

Venskab er Ren Magi

My Little Pony: Venskab er Ren Magi er navnet på den populære TV serie, som kører på Nickelodeon og Netflix. I serien følger man enhjørningen "Twilight Sparkle", som er en ung pony, der studerer Magi og er lærling af Prinsesse Celestia, der er regent over landet Equestria.

Pinkie Pie

Pinkie Pie er den første pony, der bliver introduceret – næst efter Twilight Sparkle. Hun har en meget hyperaktiv og glad personlighed. Udover det elsker hun at feste og har meget svært ved at holde mund. Pinkie Pie er en lyserød Earth Pony med krøllet, pink man og hale. Hendes Cutie Mark forestiller tre balloner. Pinkie Pie har en babyalligator ved navn Gummy.

Apple Jack

Apple Jack er en typisk country girl, der arbejder på familiens æblefarm. Hun er en orange Earth Pony med lys man og hale og en cowboyhat. Hendes Cutie Mark forestiller tre æbler. Apple Jack er lidt drenget og har af og til svært ved at enes med den meget feminine Rarity.

Rainbow Dash

Rainbow Dash er en pegasus. Hun elsker at flyve, er lidt af en fartdjævel og meget konkurrencebevidst. Hun er altid på farten og er klart den mest drengede af hovedpersonerne. Hun har dog tendens til at være meget arrogant og overlegen. Hendes største drøm er at være med i pegasus-flyveeliteholdet The Wonderbolts. Hun har blå pels, regnbuefarvet man og hale. Hendes Cutie Mark forestiller en sky med et regnbuefarvet lyn, som hun fik, da hun lavede det legendariske Sonic Rainboom for første gang.

Fluttershy

Fluttershy er en meget stille og genert pegasus. Hun er meget beskeden og holder sig i skyggen. Hun har en evne til at snakke med dyr i skoven, hvilket hun for det meste laver i serien – og hvor hun også bor i et stort træ. På trods af, at hun er en pegasus og har vinger, bryder hun sig ikke så meget om at flyve ligesom Rainbow Dash og holder sig helst på jorden. Fluttershy er en gul pegasus med lyserød man og hale, og hendes Cutie Mark forestiller tre lyserøde sommerfugle.

Rarity

Rarity er en meget modebevidst enhjørning, der arbejder i sit eget skrædderi. Hun har en tendens til at være snobbet og overfladisk, men har hjertet på rette sted. Da hun er en enhjørning, har hun magiske kræfter, som hun bruger til at sy tøj i sit skrædderi. Hun bor sammen med lillesøsteren Sweetie Bell. Hun har desuden en hvid perserkat ved navn Opalescence (oftest kaldet Opal). Rarity har hvid pels, slangekrøllet lilla man og hale, og hendes Cutie Mark forestiller tre blå ædelsten, da hun har et talent for at finde ædelsten.

Besøg det magiske pony-eventyr på Bilka.dk, hvor du finder MY LITTLE PONY legesæt, figurer og tilbehør. Universet består af farverige pony figurer fra den populære TV-serie MY LITTLE PONY, der har skabt stor interesse hos børn i hele verden, fordi MY LITTLE PONY apellerer til sjove venskaber. På Bilka.dk har vi derfor samlet et bredt udvalg af de populære pony figurer, MY LITTLE PONY legesæt og diverse tilbehør. Her kan du blandt andet købe en elbil, motorcykel, stylesalon eller slot til MY LITTLE PONY figurerne.

Lad dig inspirere af det magiske ponyunivers og gå på jagt efter den perfekte gave til en MY LITTLE PONY fan. Salget af MY LITTLE PONY begyndte i 1983 og er i dag en rigtig bandomsklassiker for flere generationer. Der er lagt op til mange timers kreativ leg med de farverige, søde figurer fra MY LITTLE PONY, der har taget børn over hele verden med storm. Dine børn kender sikkert de farverige ponyer fra den populære TV-serie "Venskab er ren magi".  

Kast dig ud i legen og lad vennerne hjælpe hinanden med at løse opgaver eller nyde en dejlig picnic sammen -  det er kun fantasien, der sætter grænser for eventyrene. TWILIGHT SPARKLE, PINKIE PIE, RAINBOW DASH, RARITY, FLUTTERSHY og APPLE JACK er alle sammen forskellige, men sammen står de stærkest. Hver af de seks ponyer har ikke bare deres eget navn og cutiemark på bagpartiet, de har også seks helt forskellige personligheder.

Alle børn kan finde en yndlingspony, de kan identificere sig med. PINKIE PIE er munter og legesyg, og elsker søde sager og fester!. RAINBOW DASH elsker at flyve og er altid klar til at spille et spil eller tage ud på eventyr. APPLE JACK er ærlig, venlig og sød hele vejen igennem. RARITY er gavmild og omsorgsfuld og elsker at gøre sine ponyvenner lige så smukke udvendigt, som hun ved, at de er indvendigt. FLUTTERSHY er en rar og blid pony med et stort hjerte. TWILIGHT SPARKLE er super intelligent og en naturligt født leder.

Enhjørning, Pegasus eller Alicorn gør ingen forskel, for de søde MY LITTLE PONY leger gladeligt sammen i en verden, hvor venskab er ren magi. Lad de søde ponyer deltage i legen, pynte værelset eller pryde hovedet, når der skal køres på cykel, for de gør bare alting lidt sjovere og sødere. Der findes et helt farvestrålende og fantasifuldt univers omkring de små venskabsponyer, som naturligvis er repræsenteret hos Bilka. Det betyder, at der er rigeligt at vælge imellem, når du skal finde den helt rigtige MY LITTLE PONY. Se det flotte udvalg her på siden.