Hasbro Frozen

Gå tilbage til kongeriget Arendal og lær søstrene Anna og Elsa, snemand Olaf, iseksperten Kristoffer og rensdyret Sven bedre at kende. Med legetøj fra Hasbro kan du tage på nye eventyr fyldt med fart og spænding, opdage nye kræfter og komme igennem is og sne. Frozen er et af Disneys store hits, hvor du ikke bliver træt af at la’ det ske. 

Inspirationen til Frozen fortællingerne kom fra H.C Andersens historie om Snedronningen, og begge Frozen film er blevet kendt og elsket af mange, og har fans over hele verden. Frozen handler om Anna, en ung prinsesse, der begiver sig ud på en spændende rejse for at finde Elsa, hendes søster, der har efterladt hele landet i sne. Det hele starter, da Elsa opdager, at hun har magiske kræfter som is og sne.

Mens hun leger med lillesøsteren Anna, kommer Elsa til at skade Anna på grund af de magiske kræfter. For at redde Anna skal hendes forældre tage hende med til troldene og søge hjælp hos lederen Grand Pabbie. Lederen formår at redde Anna, men siger at Elsa skal lære at kontrollere kræfterne, så dette ikke sker igen. I frygt for at Elsa vil skade Anna igen, adskiller kongen og dronningen pigerne fra omverden. Forældrene dør på et skib på en rejse og det er nu Elsa, der skal overtage tronen. Under kroningen af den nye dronning kan Elsa ikke kontrollere de magiske kræfter og dækker hele landet med sne og is.

Dette fører Anna på en spændende rejse, hvor hun møder sine nye venner iselskeren Kristoffer, hans loyale rensdyr Sven og snemanden Olaf. Sammen er de nødt til at kæmpe mod snemonstre og onde mænd for at få sommeren tilbage til Arendal.

Historien om søstrene Anna og Elsa fortsætter i Frozen II, hvor de skal stifte bekendtskab med historien om deres forfædre og rette deres fejl. Frozen filmene er en af Disneys største succeser gennem tiderne og har givet os indsigt i nordisk kultur og vist hvor fortryllet en verden med is og sne er. Med Disneys store Frozen udvalg er det let at vende tilbage til Arendal og besøge de to søstre, Sven, Olaf og Kristoffer.

Alle Hasbro figurerne er klar til at tage dig med på nye eventyr og hjælpe dig med at udforske nye sider af det vidunderlige Arendal. Med kostumer, dukker og andet legetøj er Frozen mere end bare et eventyr fra to film. Gå på opdagelse i alle de forskellige Frozen figurer her på Bilka.dk.