Play-Doh

Play-Doh modellervoks er lige sagen, hvis du elsker at udfolde dig kreativt med dine hænder. På Bilka.dk finder du masser af sjove sæt fra Play-Doh med modellervoks i flotte, inspirerende farver og tilbehør, der giver dig mulighed for at forme modellervoksen, hvor kun fantasien sætter grænser.

Leg kok med Play-Doh!

Slip fantasien løs med Play-Doh

Skal den stå på kreativ leg med børn? Så kan du anskaffe et aktivitetssæt fra Play-Doh til familien, eller måske har I brug for ekstra bøtter med modellervoks. Har I allerede dem med glimmer? Med Play-Doh modellervoks kan børn lege i timevis og skabe fantastiske kreationer. 

Dyk ned også i Hasbros spændende univers af legetøj, hvor du finder Nerf, Disney, Marvel og meget mere. Udforsk også Hasbro Gaming, og find dit favoritspil i dag.

Brug Play-Doh til læring og styrk finmotorikken

Play-Doh er ikke blot legetøj - det kan også bruges til læring om bogstaver og tal i børnehavealderen. Aktiviteterne udfordrer den taktile sans, styrker finmotorikken, hånd-øje koordineringen og kreativiteten. Når voksne og børn leger med modellervoks sammen giver det rig mulighed for at tale sammen om, hvad der skabes. Play-Doh giver nemlig anledning til en hyggelig kreativ tid med dit barn.

Play-Doh modellervoks bruges ofte af fagpersonale til at hjælpe kreativiteten på vej. 

Og som forælder kan du være helt tryg, da Play-Doh ikke indeholder giftige stoffer. Og som en ekstra fordel, er det nemt at gøre rent efter børnenes leg.

Udfold barnets kreativitet med Play-Doh

Når vi leger med Play-Doh, skaber vi et sted, hvor børn får lov til at udfolde kreativiteten og nysgerrigt kan gå på opdagelse i former og farver. Play-Doh er en sanseoplevelse for børn og voksne, der giver os alle mulighed for at lære om vores verden gennem berøring, syn og dufte. Og så er det altså bare super sjovt at skabe skøre figurer eller åbne en butik med fjollede kager og is. Det kan modelleres og formes igen og igen. 

Mulighederne for hyggetid og sjov er uendelig. Nogle gange skal fantasien hjælpes lidt frem. Play-Doh har også en masse sjove sæt med for eksempel pasta og pomfritter, dyr eller måske skal børnene være tandlæge. Redskaber, maskiner og udstikkere skal der også til. Der er et aktivitetssæt for enhver smag. For nogle børn er et par bøtter med Play-Doh modellervoks måske nok. 

Uanset, hvor meget og hvad I tager frem på bordet derhjemme, så håber vi, at den grå eftermiddag pludselig fyldes med sjove kreationer, farver og figurer. Alt kan skabes med Play-Doh.

Play-Doh med sikkerheden i top 

Børns sikkerhed er altid vores højeste prioritet, og Hasbro tilbyder produkter, der er alderstilsvarende og af den højeste kvalitet. Play-Doh blev introduceret i 1956, og mærket har fået børns fantasi til at blomstre i mere end 80 lande i verden. Sidste år solgte vi hele 16 bøtter med Play-Doh hvert sekund verden over. Måske det også bliver dit nye favorit legetøjsmærke til børnene. 

Gå på opdagelse i det farverige univers fra Play-Doh her på siden, og køb modellervoks fra Play-Doh allerede i dag.