Ellehammer

Jacob Christian Hansen Ellehammer

Født d. 14 juni, 1871 i Bakkebølle, Danmark

J.C.H Ellehammer var en dygtig urmager og opfinder, der i sit eftermægle huskes bedst for at designe og flyve en af verdens første flyvemaskiner. Hans karriere spandt over historiske bedrifter, som hans 42 meters flyvning i 1906, samt udviklingen af komponenter, der var essentielle for datidens biler og sidenhen den første helikopter i historien.

Ellehammer står stadig i dag som synonym for design og håndværksmæssig kvalitet.

 

Ganske enkelt, Ellehammer!

Ellehammers produkter repræsenterer den skandinaviske design, tankegang og er inspireret af arven fra J.C.H Ellehammer (1871 – 1946).

Som pioner indenfor udvikling af urværker, helikopter- og marineteknologier, samt gennem bidrag til fly- og transportindustrien, anderkendes J.C.H. Ellehammer på globalt plan. Hans karriere fødte mere end 100 nye innovationer i forskellige kategorier, og hans kreative løsninger på nye udfordringer er stadig drivkraften bag brandets forsatte succes.

Logoet bag Ellehammer er inspireret af det historiske danske flag, Dannebrog, som er det ældste flag der stadig er i brug. Historien fortæller, hvordan Dannebrog faldt fra himlen til Kong Valdemar II og sikrede sejren i slaget ved Lyndanisse (Talinn), Estland i 1219.

Som licensejer er vi i GROWN UP Licenses dedikerede omkring at udvikle produkter, der står mål med Ellehammers værdier og stærke arv. Siden 2014 har mere end 8 millioner tasker hjulpet på både små ture og store rejser rundt i hele verden.