Pak trygt dine ting i kufferter fra Ellehammer

Forventningens glæde er oftest på sit højeste, når der skal pakkes til årets ferie. Skal din taske pakkes til sydens sol? Fyldes med gear til skiferien? Eller ønsker du en slidstærk kuffert til dine weekendture? Så er svaret tasker fra Ellehammer. Dette danske brand designer stilrene og holdbare kufferter, der kan følge med på mange rejser frem i tiden.  

Kufferter fra Ellehammer

Ellehammer er som brand synonym med stærkt håndværk, tasker med rene profiler og lang holdbarhed. På Bilka.dk har vi samlet et godt udvalg af Ellehammer kufferter til enhver anledning.  

De kortere ture er perfekte til brandets mindre kabinekufferter, der er designet til at opfylde de fleste flyselskabers størrelseskrav. Takket være kufferternes minimalistiske og moderne design er det nemt at matche dem med resten af dine rejsesager. Hold styr på dine genstande i kufferternes smarte rum, og bevæg dig ubesværet gennem lufthavnen med et holdbart trolleysystem i aluminum og lydløse hjul. 

 

Miks og match kufferter og tasker fra Ellehammer 

Brandet designer kufferter og tasker i et tidløst og minimalistisk design, hvorfor det er nemt at matche de forskellige designs på kryds og tværs. Til de længere rejser med indchecket bagage kan du til- og fra lufthavnen placere håndbagagen på den store rullekuffert. Så skal der ikke holdes styr på for mange løse genstande. 

Taskerne fra Ellehammer er rummelige og har plads til alt det vigtigste. Hvis de opdelte rum ikke helt er nok for dig, kan du komplimentere kufferterne med vores store udvalg toilettasker og rejsetilbehør.  

 

Gør klar til din næste rejse på Bilka.dk 

På Bilka.dk har vi Danmarks største vareudvalg. Vi har sørget for, at du finder de fleste essentielle rejsesager på ét sted – selvfølgeligt til skarpe priser.   

Bilka.dk er mere end, bare en butik. Vi brænder for oplevelser til hele familien, hvilket afspejler sig i vores velassorterede udvalg af tasker og kufferter til din rejse. Hos os skal det være sjovt og trygt at shoppe online. Derfor har vi sikret dig ubegrænset returret! Du får også gratis levering på bestillinger over 1.000 kr.