Memory skum topmadrasser

Leder du efter en ny topmadras til din seng? En som både giver maksimal komfort og støtte til din krop og beskytter din faste madras mod slitage, sved osv.? Så skulle du tage et kig på nogle af vores lækre memory-skum-topmadrasser. Tjek vores udvalg af dem herunder.

Guides til topmadrasser

HVILKEN TOPMADRAS SKAL JEG VÆLGE?

Topmadrassen er en super tilføjelse til din seng. Men er du i tvivl om hvilken en du skal vælge? I denne guides hjælper vi dig med at finde den helt rigtige topmadras til sengen.

6 GODE RÅD TIL RENGØRING OG VEDLIGEHOLDELSE AF TOPMADRASSER

Det er vigtigt at du rengør og vedligeholder din topmadras! På den måde undgår du at udvikle allergier fra husstøvmider og du forlænger levetiden på din topmadras.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Optimal støtte og aflastning med en lækker memory-skum-topmadras

En topmadras er en rigtig god investering, og det er der flere grunde til. For det første er den et perfekt valg, hvis du vil ligge superbehageligt i din seng. Synes du, at din nuværende madras er en anelse eller alt for hård? Med en af vores kvalitets-topmadrasser kan du i løbet af kort tid ændre komfortniveauet, så du får et komfortabelt madraslag. For det andet beskytter den mod slid og sved, smuds, snavs etc., og den forlænger herved din sengs levetid.

  • Yder optimal støtte og aflastning af din krop
  • Beskytter din faste madras mod smuds, snavs, sved og andre kropsvæsker
  • Føles dejligt blød og behagelig

 

Kært barn har som bekendt mange navne, og det har memory-skum også. Det går nemlig også under betegnelserne memory foam og viskoelastisk skum. Det er et spændende materiale, som har den fantastiske egenskab, at det former sig efter din krop. Det betyder, at du får præcis dén støtte, som du har brug for, lige dér hvor du har brug for den. Har du problemer med smerter i nakke, ryg eller lænd? En memory-skum-topmadras tilpasser sig din kropsvægt, så du får den helt rette støtte og aflastning på de helt rigtige steder.

Hvad skal jeg vælge?

Som det fremgår af ovenstående, er der flere vægtige grunde til at vælge en af disse enestående topmadrasser. For at du kommer godt fra start med din nye topmadras, er her et par punkter, som det er en god idé at være opmærksom på, før du træffer et endeligt valg.

  • Tykkelse: Vi har modeller med forskellig tykkelse. Smag og behag er som bekendt ikke éns, og det er fysiske behov naturligvis heller ikke. Vælg det antal cm, som giver dig den hårdhed, som du ønsker.
  • Mål: Tjek målene for den enkelte topmadras, inden du bestemmer dig for en. Den skal dække din faste madras helt, så du opnår fuld beskyttelse af denne og samtidig undgår ubehagelige kanter.

 

Køb din nye memory-skum-topmadras på Bilka.dk

Det skal være en positiv oplevelse at lægge sig godt til rette i sin seng. Det bliver det helt sikkert også, når du vælger en af vores fantastiske memory-skum-topmadrasser.

Se dig om i vores alsidige udvalg, find din favorit, og bestil den på Bilka.dk. Herefter sørger vi for levering hjem til dig på din adresse.