Borde til boligindretning
Borde til boligindretning

Borde

På Bilka.dk finder du et stort udvalg af borde. Vi har også et stort udvalg af småborde, heriblandt bakkeborde, rulleborde, sideborde, hjørneborde og natborde. Find lige det bord, der passer ind i din boligindretning her.

Se alle produkter

Sådan vælger du det rigtige spisebord

Skal køkkenet eller spisestuen opdateres med et nyt spisebord? Så læs guiden her, hvor vi kommer med gode råd, så I kommer hjem med det helt rette spisebord for jer.

Køb og prøv alle møbler på Bilka.dk

Hvis et møbel købt online ikke helt lever op til dine forventninger, har du mulighed for kvit og frit at returnere dit nye møbel i op til 30 dage, efter du har købt det på Bilka.dk.

 

Borde – et af boligens vigtigste møbler

Borde hører til i kategorien "uundværlig ", når det handler om møbler. De opfylder nemlig altid et behov, hvad end det er praktisk-funktionelt eller æstetisk. Mangler du et spisebord til spisestuen eller et sofabord, der matcher din sofa? Eller er det kontoret, der skal fornyes med et nyt skrivebord? Hos Bilka.dk finder du et spændende udvalg af borde i mange forskellige materialer, størrelser og stilarter. Vælger du et bord herfra, får du høj kvalitet og lækkert design fra førende brands.

  • Mange forskellige materialer – træ, laminat, linoleum, metal og glas

  • Flere udformninger – rund, oval, kvadratisk og aflang

  • Diverse stilarter – moderne og minimalistisk, ny nordisk, klassisk og romantisk

Synes du, at det kan være svært at finde frem til det helt rigtige bord? Det behøver det ikke at være, hvis du kigger dig omkring i det store sortiment på Bilka.dk. Vi har nemlig inddelt vores borde i kategorier, så du nemt, hurtigt og bekvemt kan danne dig et godt overblik over de mange muligheder.
 

Hvilket bord skal du vælge?

Du skal naturligvis vælge præcis det, som du har brug for. Hvad end du leder efter et spisebord, et sofabord, et hjørnebord, et skrivebord eller noget helt andet, så har vi helt sikkert en eller flere løsninger, der passer til både dit behov og din måde at indrette dig på.

Hvis du ikke er helt afklaret med, hvad du skal vælge, følger her nogle punkter, som du bør være opmærksom på. Så bliver bordsøgningen forhåbentlig meget lettere.

  • Funktionalitet: Borde bliver designet til mange forskellige formål. Nogle er mere praktiske end andre. Afdæk, om et bord lever op til de krav, som du har, inden du definitivt beslutter dig. Skulle du alligevel fortryde et køb, har du som altid ubegrænset returret på dit nye bord. Returnér eller byt det til et andet – det er op til dig.

  • Stilart: Nordisk stil, klassisk og enkel, moderne og trendy, industriel og råt, fransk landstil og romantisk - vi har borde i alle stilretninger.

  • Materiale: For at være sikker på, at du får et bord i netop det materiale, som du ønsker, er det en god idé at tjekke materialet under "specifikationer ".

  • Størrelse: Det kan være svært at bedømme, om du har plads til et af vores borde derhjemme. Foretag derfor en opmåling, inden du bestemmer dig.