Konsolbord

Leder du efter en praktisk indretning med smukke detaljer og plads til opbevaring? Med et konsolbord kan du nemt få plads til hjemmekontoret eller have fint pynt stående fremme. Du kan stille konsolborde i entreen, stuen, soveværelset og mange andre steder.  Se vores udvalg af billige konsolborde herunder.

Charmerende konsolborde til dit hjem

Et konsolbord optager ikke meget plads i dit hjem. Til gengæld kan du give indretningen nyt liv ved at gøre rummet personligt og hyggeligt med et konsolbord. Fællesnævneren for vores konsolborde er, at du får en unik indretning, der både er praktisk og pæn at se på. 

Hos Bilka.dk har vi et bredt udvalg af forskellige konsolborde for enhver smag. Du ka’ blandt andet finde:

  • Konsolborde med skuffer eller hylder
  • Forskellige slags overflader som træ og metal
  • Væghængte konsolborde
  • Konsolborde der står på gulvet

Mens sofaborde og TV-borde typisk er lave borde, er konsolborde højere modeller. Du ka’ finde dem i mange stilarter, designs og materialer. Når du leder efter konsolborde her på Bilka.dk, skal du blot forholde dig til dine egne behov.

Sådan kan du bruge dit konsolbord

Der er mange muligheder med et konsolbord, og en af dem er ekstra opbevaring. Det lille møbel er typisk smalt og står langs væggen, men du kan også stille den ved din fritstående sofa i stuen. Her kan den fungere som en slags væg mellem stue og køkken. Perfekt til at stille en kop kaffe på, mens du sidder i sofaen eller som bord til alverdens pynt og familiebilleder. 

Du ka’ også stille dit konsolbord i entreen. Her kan nøgler og pung ligge i skuffen eller direkte på bordet i en fin skål. Oven på bordet kan du også stille en pæn vase med blomster. Det giver dig en skøn stemning, så snart du træder ind ad døren.

Endelig kan du også indrette dit konsolbord som kontor eller makeupbord. Her kan du stille bærbaren, når arbejdet kalder eller et spejl og bordlampe for god belysning.

Find nye konsolborde i vores skønne online udvalg her på Bilka.dk. Dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!