Ulddyner

Med en ulddyne får du en komfortabel dyne, som kan bruges både vinter og sommer. Ulddynen leder nemlig fugt væk fra din krop, så din temperatur hele tiden reguleres. Derudover er det et godt valg for allergikere, da både svamp og husstøvmider ikke kan leve i dynen.

Guides til dyner

HVILKEN DYNE SKAL JEG VÆLGE?

En god dyne er uundværlig i jagten på den gode og behagelige nattesøvn. I guiden kan du blive klogere på de forskellige dynematerialer, og finde den der passer bedst til dine behov.

SÅDAN VEDLIGEHOLDER OG VASKER DU DIN DYNE

Forlæng levetiden og undgå allergier, ved at vaske og vedligeholde din dyne korrekt. I denne guide kan du læse meget mere om hvordan du bedst vasker din dyne.

FIND DEN RIGTIGE STØRRELSE PÅ DIN DYNE

Skal du have en ny dyne, så skal den selvfølgelig have den helt rigtige længde, så du får den bedste oplevelse med dynen. Når du skal vælge den rigtige længde på dynen, er en god tommelfingerregel, at vælge en dyne der er ca. 20 cm længere end din højde.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Anskaf dig en allergivenlig ulddyne

En ulddyne er oplagt for dig, som har allergi, da både husstøvmider og skimmelsvamp ikke kan overleve i materialet. Derudover transporterer uldfyldet effektivt fugt væk fra kroppen, hvilken gør, at dynen fungerer både om vinteren og om sommeren.

På Bilka.dk finder du et godt udvalg af denne type dyne. Ulddyner giver dig optimal komfort og en god følelse af velvære, så du kan sove godt og behageligt hver nat. Din nattesøvn er utrolig vigtig for din præstationsevne i hverdagen samt generelle sundhed. Derfor er det også vigtigt, at du vælger den rette dyne, som passer til dig og dine behov.  

 

Se vores mange andre dyner på Bilka.dk

Passer en ulddyne ikke til dig? På Bilka.dk har vi andre komfortable og gode dyner, som kan give dig en god søvn. Du kan blandt andet få: 

  • Andedunsdyner 
  • Silkedyner 
  • Fiberdyner  
  • Kugledyner 

 

En andedunsdyne er god til at isolere og holde dig varm gennem natten. Denne type dyne er altså især god for dig, som er en smule kuldskær. En silkedyne er utroligt god til at temperere, hvilket gør, at du både kan bruge den sommer og vinter. Dynen er altså ideel som helårsdyne.  

Fiberdyner er desuden fyldt med fibre, som efterligner fjer og duns gode egenskaber. Det vil sige, at denne type dyne isolere og transportere fugt væk effektivt. En kugledyne kaldes også for en tyngdedune, da den består af små glasperler samt polyesterfibre, som gør, at den slutter tæt rundt om dig. Dynen bidrager til en afslappende og rolig søvn. På Bilka.dk kan du finde lige den dyne, som passer bedst til dig.  

Ubegrænset returret på Bilka.dk

Når du handler på Bilka.dk, så får du altid ubegrænset returret. Du kan returnere dine vare ved at sende dem til vores returlager, eller du kan besøge din nærmeste Bilka-butik, hvor vores venlige personale står klar til at hjælpe dig.