Kugledyner

En kugledyne er til dig, der har svært ved at falde til ro om natten. Mærk den afslappende fornemmelse af en omsluttende og tung dyne, der holder dig behagelig og varm. Køb din kugledyne på Bilka.dk og få den leveret direkte til din dør.

Guides til dyner

HVILKEN DYNE SKAL JEG VÆLGE?

En god dyne er uundværlig i jagten på den gode og behagelige nattesøvn. I guiden kan du blive klogere på de forskellige dynematerialer, og finde den der passer bedst til dine behov.

SÅDAN VEDLIGEHOLDER OG VASKER DU DIN DYNE

Forlæng levetiden og undgå allergier, ved at vaske og vedligeholde din dyne korrekt. I denne guide kan du læse meget mere om hvordan du bedst vasker din dyne.

FIND DEN RIGTIGE STØRRELSE PÅ DIN DYNE

Skal du have en ny dyne, så skal den selvfølgelig have den helt rigtige længde, så du får den bedste oplevelse med dynen. Når du skal vælge den rigtige længde på dynen, er en god tommelfingerregel, at vælge en dyne der er ca. 20 cm længere end din højde.

Søvn Univers

På Bilka.dk har vi samlet en række guides til dig der gerne vil optimere din søvn og sove endnu bedre om natten. Du kan bl.a. læse om hvordan du vælger den rigtige seng og hvorfor du måske har problemer med at sove når der er fuldmåne.

Pak dig godt ind med en kugledyne

Har du ofte problemer med at få en god nats søvn? En kugledyne kan være det smarte valg til dig, der har søvnproblemer. Men hvorfor er det lige at en tung dyne med bitte små kugler indeni kan hjælpe dig med at få en roligere nat? Dynen består af mange små lommer med glaskugler på cirka én millimeter. Dette hjælper til at skabe en ro i kroppen, der hjælper dig til at slappe af.

  • Hjælper med forebyggelse af søvnproblemer
  • Stimulering af sanserne for en roligere nat

 

Få energien tilbage i dagligdagen og få mere overskud til aktiviteter med en tryg og uafbrudt søvn. Selvom dynen indeholder mange små glaskugler, vil du ikke opleve irritation og larm, hver gang du rykker på dynen eller vender dig om på den anden side. Du kan desuden benytte en kugledyne som en helårsdyne.

 

En tung dyne, der giver dig ro på om natten

Det specielle ved en tyngdedyne med små glaskugler, er nemlig at de tilpasser sig til din krop. På den måde kan du føle dig dejligt omsluttet af den bløde kugledyne og holde den den mørke nat ude af sengens trygge varme. Som navnet tyngdedyne måske antyder, vejer en kugledyne mere end andre dyner. Derfor er det også vigtigt, at du vælger en vægt, hvor dig selv eller andre stadig selv kan komme ud af dynen.

Har du også svært ved at sove på grund af din madras, der måske ikke helt giver den rette støtte til din krop? Se vores udvalg af bløde madrasser og få samtidig en masse gode råd til at vælge den rette madras til dit behov. Vi ønsker naturligvis, at du får en så behagelig søvn som muligt. Bestil din kugledyne online på Bilka.dk og læg dig dejligt til køjs.