Puslespil med 100 brikker

På Bilka.dk kan du købe puslespil på 100 brikker til dine børn. Puslespillene har sjove og legende motiver, som de yngste vil elske at samle. Et puslespil er dog ikke udelukkende underholdning til dit barn, da det også hjælper med at udvikle dit barns finmotorik.

Populære mærker

Puslespil til børn: Antal brikker?

Vælg det rigtige puslespil, der passer til din barns alder. Hvor mange brikker er fx passende til et barn på 3 år? Eller hvad med et barn på 6 år? Læs med her. 

Giv dit barn et sjovt puslespil med 100 brikker 

Leg med puslespil kan forbedre og udvikle dit barns finmotorik, da denne type aktivitet vil hjælpe barnet med at få en bedre forståelse for deres muskler i hænder og fingre. På Bilka.dk finder du puslespil på 100 brikker, som er ideelle for børn. Puslespillene samles nemlig til et farverigt og sjovt billede, som vil underholde dit barn. Motiverne vil også stimulere de mindstes fantasi.

Puslespil er en god måde at træne både logisk tænkning og genkendelse, og det kan også lære dit barn om tålmodighed. Hvis du vælger den rette sværhedsgrad på puslespillet, så kan legen også styrke dit barns selvværd og korttidshukommelse. Hvis dit barn skal udfordres mere, så kan du på Bilka.dk også finde puslespil med 200 brikker eller helt op til 5000 brikker.

Find også andre sjove familiespil på Bilka.dk

Puslespil er en oplagt måde at samle familien på. Med et puslespil kan familien samles om et sjovt projekt, som de i fællesskab skal løse. Vi tilbyder også mange andre spil på Bilka.dk, som kan underholde og udfordre dit barn, samt samle familien. Du kan blandt andet finde: 

Med et godt brætspil kan hele familien altså blive underholdt. På Bilka.dk kan du også finde meget andet legetøj, så dit barn kan udfolde fantasien og lege med forskellige universer. Med kreativt legetøj, som modellervoks og magisk sand, kan dit barn for eksempel bygge og skabe lige dét, der falder ham eller hende ind.

Vi har også et stort udvalg af perler og perleplader, så dit barn kan udfolde sig kreativt samt forbedre sine motoriske evner. Med dukker og bamser har dit barn ligeledes mulighed for at engagere i leg, hvor de kan skabe deres egen verden. Kun fantasien sætter grænserne.

Få ubegrænset returret på Bilka.dk

Når du handler på Bilka.dk har du altid ubegrænset returret, hvis du fortryder dit køb. Du kan enten sende dine varer til vores returlager, eller du kan besøge din nærmeste Bilka-butik. Her vil vores venlige personale hjælpe dig med din returnering.