Magisk sand

Du finder selvfølgelig det populære magiske sand på Bilka.dk. Sandet tørrer ikke ud, og I kan lave mange sjove og spændende skabelser derhjemme med det magiske sand. Du kan blandt andet købe mange forskellige farver sand og tilbehør dertil lige her på siden.

Kun fantasien sætter grænsen med magisk sand

Legesand, tryllesand eller formbart sand. Kært barn har mange navne. Uanset hvordan du kender magisk sand, så er det et sandt hit hos børnefamilierne. Du kan forme sandet i et utal af muligheder som for eksempel:

  • Sandslotte

  • Figurer

  • Skulpturer

  • Mad

Faktisk sætter kun fantasien grænser. Og med magisk sand kan dit barn virkelig få lov at udfolde sine kreative evner. Måske har du også lyst til at lege med sand? Med magisk sand er der til mange timers underholdning, venne- og familiehygge. Hvis sjovt, kreativt legetøj er et hit hos dit barn, vil dit barn måske også kunne finde glæde i andet kreativt legetøj, som du finder hos os. 

Hvad er magisk sand lavet af?

Det kan lyde lidt underligt, at det formbare sand er fast og flydende og samtidig aldrig tørrer ud, men der er altså intet farligt over det. Sandet består af meget små sandkorn af sten eller keramik, som klæber sammen med hinanden, når du presser det sammen, helt uden at det bliver tørt. Faktisk er magisk sand antibakteriel, og du kan nemt støvsuge det op. 

Når dit barn eller dig selv leger med magisk sand, giver det mulighed for fordybelse. Det er hyggeligt og kan faktisk skabe et helt frirum fra hverdagens stress og tankemylder. Det kan selv mindre børn have brug for. Det samme gør sig gældende med for eksempel børnebøger og konstruktionslegetøj.

På Bilka.dk finder du naturligvis legetøj og underholdning til allesammen derhjemme. Husk, at vi er mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien. Med magisk sand kan I lege sammen og slappe af på samme tid. Det kan være tiltrængt i ulvetimen eller i weekenden. Kig udvalget igennem og husk, at du får ubegrænset returret hos os.