Vendespil

Elsker du at tilbringe tid sammen med ungerne og spille spil, som de kan være med til? Så er vendespil en supergod idé, fordi de både er sjove for børnene og samtidig underholdende for dig. Du kan se hele vores udvalg af vendespil på siden lige her.

Et vendespil er en evig klassiker

Hvem husker ikke de sjove vendespil fra barndommens hjem, hvor det gik ud på at huske placeringen af de forskellige korts motiver og dermed samle nok stik til at vinde spillet? Giv dit barn samme gode oplevelse med et sjovt vendespil. 

Et vendespil er rigtig godt for dit barns hukommelse og logiske sans, fordi evnerne bliver trænet hver gang, I spiller et vendespil. Barnet skal huske, hvor de forskellige motiver gemmer sig samtidig med at holde overblikket over, hvilke nye motiver, der løbende bliver afsløret. Derudover kan I lægge kortene i sjove mønstre, inden I begynder spillet.

Spil vendespil på tværs af generationer 

På Bilka.dk kan du købe forskellige og sjove vendespil til både børn og voksne. Selv de helt små børn vil finde det sjovt at vende brikkerne i et vendespil, og selvom de måske ikke helt kan forstå pointen med at matche de forskellige kort sammen endnu. Vi har et udvalg af vendespil med for eksempel: 

  • Dyremotiver

  • Tal

  • Film-franchises

  • Billeder

Du kan finde et vendespil til enhver smag, så det bliver sjovt og måske lærerigt for alle deltagere. Et vendespil kan også spilles af hele familiens generationer, så det er også et oplagt valg, hvis børnene skal hygge sig med bedsteforældrene. Lad dig også inspirere af vores andre familiespil. Måske kunne det være sjovt med et fællesprojekt som et puslespil, hvor koncentrationen bliver udfordret?

Vendespil for voksne og børn

Selvom mange måske forbinder vendespil med at være barn, så er der masser af grunde til at spille vendespil som voksen. Du træner din evne til at huske kombinationer og sammenhørende motiver. Det er også færdigheder, som voksne bruger meget i dagligdagen. 

Husk, at vi er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge! Så gå på opdagelse i vores spilunivers og udvælg det næste sjove spil, du skal have hjem til dig selv. Ubegrænset returret.