Wasgij puslespil

Ikke nok med at et Wasgij puslespil er flot at se på, så er det også fascinerende og udfordrende at samle. Giv dig selv en sjov udfordring derhjemme, eller invitér venner og familie forbi til en hyggelig aften med dit nye Wasgij puslespil fra Bilka.dk.

Saml hele familien omkring et Wasgij puslespil 

Er du og din familie både vilde med puslespil og ekstra udfordringer? Så er et Wasgij puslespil det helt oplagte valg. Wasgij er jigsaw stavet bagfra, som er det engelske ord for puslespil, og det er et helt særlig type puslespil. Det er nemlig meningen, ligesom med almindelige puslespil, at du samler motivet, men du ved ikke på forhånd, hvad motivet er. Æsken kan være med til at give dig en ledetråd til hvilken type motiv, du er ved at samle, men du får ikke noget foræret. Det kan derfor være en ekstra sjov udfordring for hele familien. 

Hvis der skal gå lidt konkurrence i den, så kan det måske være en ekstra sejr for ham eller hende, der først gætter, hvad motivet skal forestille. På den måde kan I sammen more jer over de forskellige forslag, mens motivet langsomt bliver samlet. Og hvis klokken pludselig er blevet lidt for mange, så kan du med en praktisk puslespilsmåtte nemt pakke brikkerne væk – helt uden at skulle starte forfra dagen efter. Denne måtte lader dig nemlig rulle puslespillet sammen, så det hverken går i stykker eller fylder hele stuebordet. 

 

Opdag glæden ved et sjovt puslespil fra Wasgij

Der findes et puslespil til ethvert behov. Kan du godt tænke dig at bruge en lille time på at samle fine motiver efter arbejdet, så kan du vælge en udgave med få brikker. Foretrækker du derimod en udfordring, der måske kan tage flere dage, så kan et puslespil med rigtig mange brikker være et oplagt valg. På Bilka.dk kan du puslespil med få eller mange brikker. Vælg eksempelvis mellem: 

 

Og hvis du virkelig nyder at bruge hjernen, så er et Wasgij puslespil fortsat den helt oplagte løsning. Og når du bestiller på Bilka.dk, kan du ovenikøbet få ubegrænset returret. Der er derfor ingen grund til at holde dig tilbage, hvis du har lyst til at prøve et Wasgij puslespil.