Jan van Haasteren puslespil

Hvis du har hørt om Jan Van Haasteren, er det sikkert, fordi du har set hans puslespil før. Han er nemlig verdenskendt på grund af hans detaljerede, opfindsomme og skæve puslespil, der portrætterer forskellige sjove situationer. Find Jan Van Haasteren puslespil her på siden, og bestil dit puslespil i dag.

Opfindsomme og detaljerede puslespil i høj kvalitet

Jan Van Haasteren puslespil er unikke på deres helt egen specielle måde. Med en baggrund som tegneserietegner og kunstner har han en fantastisk måde at portrætterer forskellige situationer på. De er derfor både super udfordrende og sjove på grund af de mange små detaljer og skæve illustrationer. Samtidig sker der også alverdens ting, så det er med at have et skarpt øje. 

Vælg mellem forskellige sværhedsgrader og motiver

Vores udbud af Jan Van Haasteren tilbyder et væld af sværhedsgrader og motiver. De er alt fra 150 brikker til 1000 brikker afhængigt af dit temperament og ambitionsniveau. Derudover kan du vælge mellem et bredt udvalg af forskellige humoristiske og opfindsomme puslespil. Find blandt andet situationer såsom “flyttedag” eller “det skøre casino”. Vi garanterer i hvert fald mange timers underholdning.  

Bestil dit Jan Van Haasteren puslespil online på Bilka.dk i dag

På Bilka.dk tilbyder vi et spændende udvalg af Jan Van Haasteren puslespil. Gå på opdagelse i det sjove og skæve univers her på siden, og find et puslespil for dig. Du kan derefter nemt og hurtigt bestille dit nye puslespil hjem til dig. Glæd dig allerede nu til at modtage det, og kom i gang med at lægge dit nye Jan Van Haasteren puslespil. 

Udforsk også vores store udvalg af spil til voksne og børn samt familiespil, der egner sig godt til hele familien. Så bliver I nemt klar til jeres næste spilleaften med et hyggeligt spil.