Forvandl dig til en zombie med ansigtsmaling

Elsker du at klæde dig ud og få et uhyggeligt udseende til halloween? Så skal du prøve vores halloween sminke, som kan forvandle til alt fra en zombie til vampyren Dracula med blodige hugtænder. Med halloween sminke er der ingen grænser for, hvilket skræmmende væsen, du kan forvandle dig til..

Halloween ansigtsmaling

Er du i tvivl om, hvordan du skal male dine børns ansigter til halloween? Vi hjælper dig med, hvad du skal bruge til ansigtsmaling og hvad du kan male. Det er heldigvis nemt og kræver ikke meget at få skabt et uhyggeligt halloween-ansigt.

Klæd dig ud som zombie med ansigtsmaling

Med zombie ansigtsmaling kan du komme til at ligne en ægte zombie med ligbleg hud og tomme, sorte øjne. Du kan også sagtens male andre uhyggelige væsner såsom Frankensteins monster og Dracula med de lange, blodige hugtænder. Det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Vi har farverigt ansigtsmaling, der kan blive påført på børn fra fire år og opefter. Desuden kommer vores ansigtsmaling med mulighed for flere forskellige farvekombinationer. Du kan blandt andet finde halloween sminke med farver såsom:

  • Hvid
  • Grøn
  • Rød
  • Sort
  • Blå

 

Der medfølger også hvide svampe, så det er nemt at påføre og blende ansigtsmalingen - hvad enten du bruger hvid, grøn eller rød farve. Ved at bruge de hvide svampe kan du samtidig få fordelt den hvide zombie ansigtsmaling bedst.

 

Sådan bruger du halloween sminke

Vil du gerne kunne lægge en virkelighedstro zombie-makeup? Der er ikke en bestemt måde at gøre det på, men du kan tage en hvid svamp og påføre den hvide farve i hele ansigtet, så du kommer til at se ligbleg ud.

Ønsker du uhyggelige effekter, kan du bagefter tage en pensel og påføre den sorte og røde farve omkring øjnene og munden. På den måde ligner det blod, og du får det tomme, uhyggelige blik i øjnene, som en ægte zombie. 

 

Køb halloween ansigtsmaling til børn på Bilka.dk

Til halloween er det ikke kun zombie ansigtsmaling og uhyggeligt halloween tilbehør, der skal til. Her er udklædningen også en vigtig del af selve halloween aften for børn. Derfor kan du naturligvis også finde fine halloween kostumer til børn på Bilka.dk.

Vi har alt fra vampyrkostumer til skræmmende zombiekostumer og en sød flagermus til de mindste. Gå på opdagelse på vores hjemmeside, og find dit barns næste kostume til halloween. Med det rette kostume og ansigtsmaling er der dannet rammer for en fantastisk halloween aften for hele familien.