Halloween 2024

Når vi rammer oktober, kommer den uhyggelige halloween tid, hvor børn klæder sig ud som skeletter, spøgelser, hekse og uhyrer, og går fra dør til dør, for at skræmme sig til lidt slik. Her hygger mange sig også med udskæring af græskarmænd og -lygter i efterårsferien. Gå på opdagelse i vores udvalg af kostumer, tilbehør og pynt, og køb ind til halloween på Bilka.dk i dag.

Halloween tilbehør og accessories

Halloweenfest

Hold en halloweenfest for børn eller voksne! Vi har samlet en masse inspiration til dig, der gerne vil holde en uhyggelig fest for vennerne eller familien. Du kan bl.a. finde halloween opskrifter og skabeloner til græskarudskæring.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til halloween

Halloween - en dag med slik og ballade

Der er mange måder at fejre halloween på. Mange børn går fra dør til dør, hvor de enten får slik, ellers laver de ballade. Derfor er mange hjem også fyldt med slik og godter, som de kan dele ud til de raslende børn. Her kan du nå at indsamle meget slik, som du kan nyde selv eller dele med din familie. De fleste vælger også at udklæde sig i uhyggelige halloween kostumer såsom heks, vampyr, spøgelse eller zombie.

Halloween er en tid, hvor du kan være kreativ og finde din barnlige sjæl frem - det er nemlig ikke kun for børn! Til halloween fester kan voksne også slå sig løs og have det sjovt i uhyggelige kostumer, købte såvel som hjemmelavede. Disse temafester er efterhånden blevet en højtelsket begivenhed hos børn og voksne i alle aldre, og derfor skal I selvfølgelig tage et kig i udvalget her på Bilka.dk.
 

Køb ind til halloween 2024 på Bilka.dk

Det gode ved Bilka.dk er, at du kan købe alt, hvad du skal bruge ét sted. Så slipper du for alt besværet og kan blot nyde dagen. I vores halloween sortiment finder du alt, hvad hjertet kan begære til fejringen af halloween.

Pynt dit hjem op til en festlig tid fyldt med uhygge, slik og ikke mindst ballade med vores fine halloween pynt. Hele familien kan også klæde sig ud i skræmmende kostumer med vores brede udvalg af gruopvækkende udklædning til børn og voksne samt vores spændende udvalg af forskelligt halloween-kostume tilbehør og uhyggelig makeup.

Husk også at købe rigeligt med slik til alle de raslende børn, ellers kommer der ballade! Og ellers skal I bare nyde denne uhyggeligt hyggelige aften, for den kommer kun én gang om året. Gå på opdagelse i vores udvalg, og køb ind til halloween allerede i dag på Bilka.dk.