Denim shorts til herrer

Denim shorts er uden tvivl en af de mest populære beklædningsgenstande, når sommeren nærmer sig. Der er nemlig utallige nuancer af denim, så du let kan matche dem med din stil. Find dine nye cowboy-shorts til mænd på Bilka.dk.

Buksestørrelser

Er du i tvivl om hvilken buksestørrelse du skal have eller hvilket cut der passer til dig? Læs guiden

Indbydende udvalg af cowboy shorts til mænd

Som mand har du formentlig adskillige par bukser i dit skab, men du mangler måske noget tøj, når solens skønne stråler rammer din krop. Denim shorts er stilfulde og lader dig vise dine flotte ben frem. Shortsene  er groft sagt en kort version af de klassiske og populære jeans. Du får de samme slidstærke materialer og det rå look som i et par cowboybukser – blot bedre egnet til de varme dage.

Vi har et moderigtigt udvalg af herreshorts, tøj og accessories, som du kan style dit look op med. På Bilka.dk kan du for eksempel:

Uanset hvad du skal bruge dine nye shorts til, så har vi masser af produkter i vores mange kategorier, som forhåbentlig kan hjælpe dig med at gøre dit look helt skarpt. Trends og behov kan ændre sig, så derfor tilbyder vi ubegrænset returret, hvis du bestiller den forkerte farve eller model. 

 

Sådan holder du farven på dine denim shorts til mænd

Denim er et utrolig kraftigt og slidstærkt stof. Du kan derfor bruge dem i mange år, uden at de mister pasform. For at du får mest ud af dine nye denimshorts, så er det dog vigtigt, at dine nye herreshorts holder farven. Denim bliver ofte vasket ved 40°C. Efterfølgende kan du passende stryge dine shorts med vrangen ud for at bevare farven.

Hvis du ønsker at gøre det mere effektivt, så kan du også lægge dine herreshorts i blød i vand tilsat fire spiseskefulde eddike i omkring en halv time. Husk at tjek vaskeanvisningerne inden vask. 

Selvom vi altid er glade for at se dig her på siden, så ønsker vi, at du bliver glad for dine nye cowboyshorts i lang tid.