Størrelsesguide: Bukser til mænd

Find din rigtige størrelse i herrebukser her

FAQ om buksestørrelser til mænd

 

BUKSESTØRRELSER TIL MÆND

Når du skal finde den rigtige buksestørrelse til mænd, skal du bruge to mål: Livvidde og benlængde - det er de samme mål, du skal bruge, hvis måler som kvinde. Dog bør du kigge i vores målskema for kvinder for at se din korrekte damebuksestørrelse. Desuden kan det i nogen sammenhænge være nødvendigt også at måle din hoftevidde. 

Vær opmærksom på at denne tabel, som vi bruger længere nede i guiden her, tager udgangspunkt i VRS-brandet. Såfremt du kigger på bukser fra et andet brand, bør du naturligvis tage udgangspunkt i deres størrelsesskema. 

 

Sådan måler du dig

For at kunne tjekke i skemaet nedenfor, hvilken størrelse bukser, der passer til dig, skal du først måle dig to steder:

  • Livvidde: Mål rundt om din overkrop. Her skal du omkring livet. Det er oplagt at måle ved buksekanten, der hvor du har dine bukser til at sidde. 
  • Benlængde: Mål din indvendige benlængde - du skal måle fra skridtet ned til gulvet.

 

OBS. Hvis du udover ovenstående støder på målet 'hoftevidde', så finder du det ved at måle rundt om hoften, dér hvor den er bredest. Det er faktisk helt nede omkring numsen, hvilket de færreste er klar over. 

 

Målskema

Når du har foretaget og noteret målene, kan du kigge i skemaet nedenfor for at se, hvilken størrelse der passer bedst til dig og dine mål. 

Størrelsesguides

Er du i tvivl om størrelsen på vores tøj? På denne side kan du få hjælp og vejledning til, hvordan du måler dig selv og finder den rigtige størrelse. Du finder guides til sko, bukser osv. til både mænd, kvinder og børn.