Makeup tilbehør

Med det rette makeup-tilbehør bliver det meget lettere at lægge den perfekte makeup, og gode redskaber er en forudsætning for, at du kan påføre sminken rigtigt. Oplev Danmarks største vareudvalg på Bilka.dk, og bliv inspireret af vores store sortiment af makeup-tilbehør. Du ka’ bestille, når det passer dig.

Makeup-tilbehør til alle behov

På Bilka.dk vil vi gerne give dig en oplevelse, som gør en forskel for dig i hverdagen. Det gælder også for vores udvalg af makeup, hvor du kan få kvalitetsvarer, som giver dig en flottere og nemmere makeup-rutine.  

En af disse kategorier er vores makeup-tilbehør, som kommer i forskellige typer til både ansigtsmakeuppen og til øjenmakeuppen. Gå blandt andet på opdagelse blandt følgende: 

  • Makeup-spejl, som giver dig bedre forhold, når du sminker dig 
  • Børster med hvert deres formål – find for eksempel en pudderbørste, en foundation-børste, en contouring-børste, en læbebørste, en øjenskyggebørste, en skråbørste, en blending-børste og en blush-børste 
  • Blyantspidsere til at spidse eyelineren
  • Makeup-svampe til blending af især foundation 
  • Øjenvippebukkere, der giver svaj i vipperne 

 

Du finder ovenstående produkter fra flere af markedets stærkeste brands som Maybelline, Max Factor, L’Oréal, Gosh, Rimmel og Essence

 

Hvad har jeg brug for af makeup-tilbehør?

Er du i tvivl om, hvilket makeup-tilbehør du har brug for, er der hjælp at hente. Det vil selvfølgelig være individuelt, hvad du har brug for afhængig af dine makeup-rutiner, men et godt sted at starte er ved foundationen. Her vil en svamp eller foundation-børste gøre det nemmere at lægge en jævn og gennemarbejdet foundation. 

Når det kommer til øjnene, vil en øjenvippebukker gøre underværker for dig, der ikke har buede vipper fra naturens side. Buk først vipperne, og påfør derefter mascara. Når det kommer til øjenskyggen, bliver den flottest med en øjenskyggebørste. Brug også gerne en blending-pensel samt en skråbørste til arbejdet under øjet. 

Skal du lægge en helt præcis læbefarve, er en læbebørste alfa og omega, og en blyantspidser holder din eyeliner skarp. Husk også, at spejlet og lyset gør en stor forskel for, hvor godt du kan se, når du påfører sminken. Derfor bør du investere i et godt spejl – eventuelt et med indbygget lys.