Øjenbryn

Du ka’ skabe mere karakter i dit ansigt ved at tegne eller farve dine øjenbryn med en øjenbrynsblyant, også kaldet en eyebrow pencil. Brug desuden eyebrow gel’en til at fiksere og sætte på plads. Prøv dig frem og oplev det store udvalg her på Bilka.dk.

Hvordan giver jeg farve til mine bryn med en øjenbrynsblyant? 

Øjenbrynene har været meget i fokus inden for de sidste par år, og denne ansigtsdel har faktisk mere magt, end du skulle tro. Øjenbrynene er nemlig et af de elementer i ansigtet, der er mest definerende for dit udtryk, og med den rigtige form og farve kan dit ansigt fremstå meget mere harmonisk. 

Har du ikke fra naturens side flot definerede bryn, kan du gøre noget ved det med øjenbrynspennen. En eyebrow pen minder lidt om eyelineren i formen, for her er tale om en blyantslignende stift med farve. Den bruger du til at tegne dine øjenbryn op, så de bliver mere markerede. 

Når du anvender din eyebrow pencil, kan du bruge den på flere måder afhængig af hvilket udtryk, du går efter. Du kan nemlig enten gøre følgende: 

  • Tegne brynene op, så de følger dine bryns naturlige kurve. Tegn ikke alt for skarpt op, for så bliver resultatet unaturligt 
  • Fylde ”hullerne” ud der, hvor naturen har glem et par hårstrå. Det giver et helt naturligt look. Har du hårstrå, der derimod stikker i alle retninger, kan du fjerne vildfarne hår med en pincet 
  • Rette asymmetriske øjenbryn til med øjenbrynsblyanten, så du får et mere harmonisk udtryk 

 

Husk, at når du skal vælge farve til denne type øjenbryn-makeup, så er det alfa og omega, at du ikke vælger en for mørk farve – det vil se unaturligt ud. Vælg gerne en nuance, der matcher din naturlige. Har du dog meget lyse bryn, kan det være nødvendigt med lidt mere mørkhed. 

 

Find din favorit på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du øjenbrynsblyanter i mange nuancer, og glem ikke eyebrow-gel’en – en gele, der både farver, men også fikserer brynene, så de bliver siddende i samme form, som du har skabt. Prøv nu, og få mere ensartethed i ansigtet.