Falske øjenvipper

Kunstige øjenvipper er vipper, som du ka’ supplere med, hvis du gerne vil have mere fyldige vipper. Du kan sagtens finde naturlige falske øjenvipper, så du får glæde af et fremhævet, men stadig naturligt look. Find din favorit her på Bilka.dk, og oplev selv forskellen.

Kan jeg bruge kunstige øjenvipper?

Alle kan bruge kunstige vipper, hvis de har brug for mere fylde og længde – det er ikke kun forbeholdt modeller og festglade teenagere. Faktisk er falske vipper et utrolig smart påfund, da øjenvipperne gør en stor forskel for hele dit ansigtsudtryk.

Har du ikke den kraftigste øjenvippe-manke, kan du også rode bod på det med kunstige vipper. Resultatet bliver, at dine øjne får mere intensitet, og det skaber et mere dragende og dybt blik – ligesom eyeliner og mascara

Du ka’ få falske øjenvipper i mange afskygninger, og her kan du vælge at give den gas fredag aften med super-dramatiske øjne, eller vælge naturlige falske øjenvipper til hverdagsbrug, der bare giver et strejf af mere fokus. 

Er du stadig ikke helt overbevist om, hvorvidt falske vipper er noget for dig, får du her tre gode grunde til at prøve: 

  • Kunstige øjenvipper giver et mere intenst look 
  • Kunstige vipper er med til at definere hele dit ansigt med et mere dragende blik 
  • Kunstige vipper kan både være naturlige til hverdagsbrug eller dramatiske til festen.

 

Afhængig af hvad du er til, kan du finde mange forskellige sæt kunstige vipper på Bilka.dk. Som dit hypermarked har vi alt det, du og familien skal bruge – også inden for makeup. 

 

Sådan bruger du falske øjenvipper

Kunstige vipper kommer i forskellige former – enten små vipper i single-opdeling eller som hele vipper, der er én bred vippe til hvert øje. Med single-vipperne får du ikke en ”hel” øjenvippe, men i stedet flere små, som du sætter på en ad gangen. Denne type giver et mere naturligt udtryk.

Den anden type er sæt med to brede vipper, som du fæstner over dine egne vipper. Resultatet her er mere intenst. Begge typer varierer dog i intensitet og længde, og du sætter dem på med en pincet og særlig lim.