Eyeliner

Eyelinere kan fås i forskellige nuancer, men fælles for dem er, at de bidrager til at give øjnene et smukt og skarpt udtryk. Bilka.dk tilbyder et bredt sortiment, så du kan opnå den stil, du ønsker – uanset om du går efter et blødt eller intenst look.

Makeup tips

Vidste du, at du kan bruge tape eller en ske til at lave en skarp eyeliner? Det ved du nu! I denne guide kan du læse mere om, hvordan du kan lave en skabelon til at få en knivskarp eyeliner. Du kan også få lignende tips til, hvordan du kan skabe et perfekt look.

Eyeliner som prikken over i’et

For mange er eyelineren en fast del af makeup-sættet, og det er der god grund til. Når du er færdig med at påføre øjenskyggen, læbestiften og mascaraen, kan du nemlig bruge eyelineren til at skabe et helt unikt udtryk, hvor dine øjne for alvor træder i karakter.  

Du kan både bruge den til at tegne skarpe linjer om øjnene for et meget markant look, eller du kan vælge blødere nuancer, som blender diskret ind i huden, og lader din naturlige skønhed træde frem. På Bilka.dk har vi alt, hvad du skal bruge, og du ka’ finde eyelinere i nuancer, der varierer fra de intense kulsorte over de dybere havblå til de mere neutrale hvide eller nude.  

 

Sådan vælger du den rigtige eyeliner

Det vil være forskelligt, hvilken eyeliner der står bedst til netop dit udseende. Når du skal vælge den bedste eyeliner til dig, kan du med fordel overveje følgende: 

  • Øjnenes størrelse og form – runde øjne vil drage fordel af stærke farver, hvor du især optegner det øverste og nederste af øjet. Mandelformede øjne er bedst at forlænge med skarpe linjer, for eksempel cat eye-makeup 
  • Din øjenfarve – for at få det mest fremtrædende look bør du vælge en nuance, som står i kontrast til dine øjne. Brug med fordel et farvehjul til at finde den bedste kontrastfarve 
  • Eyelinerens form – du kan både få en fast og en flydende variant. Den flydende form er bedst til at tegne øjnene meget skarpt op, mens den faste vil give dig et lidt blødere resultat 
  • Vandfastheden – nogle eyelinere er vandfaste, hvilket gør, at de ikke så let bliver udtværede.

 

Med disse aspekter in mente er du godt rustet til at finde din næste eyeliner. Husk også, at du kan handle med ubegrænset returret på Bilka.dk, så tøv ikke med at gå på jagt i vores store varesortiment.