Robotplæneklippere til enhver have

 

48 produkter
Til græsplæner op til 800 m2
5.450 kr.
Til haver på op til 750 m2.
8.995 kr.
Robotplæneklipper model WR104SI
4.995 kr.
Til haver på op til 500 m2
7.238 kr.
Til græsplæner op til 900 m2
5.495 kr.
Plæner på op til 600m2
7.195 kr.
Til Indego robotplæneklipper
499 kr.
50 meter kabel, 12 klinger og 60 pløkker
695 kr.
Til græsplæner op til 1500 m2
8.495 kr.
Til Indego plæneklipper
199 kr.
Power Wheels til Loopo M
595 kr.

Kom godt i gang med din robotplæneklipper

Oplev hvordan en robotplæneklipper navigerer på plænen

Er en robotplæneklipper noget for dig?

Der kan være mange gode grunde til at vælge en robotplæneklipper til din have. Teknologien i de små robotter er efterhånden så god, at du opnår et rigtig godt resultat, hvis du sætter en robotplæneklipper på arbejde hjemme i din have.

Robotplæneklippere klarer arbejdet helt selv

Den primære grund til at vælge en robotplæneklipper vil for mange være, at man slipper for at bruge tid og kræfter på at slå græsset. Når først du har lagt afgrænsningskablet ned og har indstillet robotplæneklipperen efter dine ønsker, så skal du ikke selv gøre mere. Robotten finder selv ud af at slå græsset i de perioder, du ønsker. Den sørger selv for at blive genopladet, når batteriet er ved at være fladt. Og når det regner, finder robotten også selv ud af at trille i læ. 

Du kan med andre ord læne dig tilbage og lade dine nye ”havemand” klare arbejdet for dig.

Robotplæneklipperen giver en flot og sund plæne

Udover at være oplagt for dig, der gerne vil spare tid og kræfter, så bidrager robotplæneklipperen også til at sikre en flot og sund plæne. Takket være de skarpe knive skæres græsset helt rent, hvilket sikrer et flot snit på hvert enkelt græsstrå. Fordi robotplæneklipperen kører oftere, end du måske selv ville gøre med en manuel plæneklipper, skæres græsset af i så små stykker, at de falder ned mellem stråene i plænen, hvor de formulder. Dette er med til at gøde græsplænen helt naturligt. Derudover slider en robotplæneklipper mindre på græsplænen end du og din manuelle græsslåmaskine gør. Robottens navigationssystem sikrer, at robotten ikke altid vælger de samme ruter henover græsset. Dermed belastes plænen ikke i det samme spor hver gang græsset klippes.

Få tid til alt det der er meget sjovere med en robotplæneklipper

Der er, som du kan læse, rigtig mange gode grunde til at vælge en robotplæneklipper. På Bilka.dk finder du et stort udvalg af robotplæneklippere til forskellige plænestørrelser og fra forskellige fabrikanter. Læs mere om hver enkel model, inden du træffer din beslutning, og læs evt. vores guide til, hvordan du vælger den rigtige model.

God fornøjelse.