Garn

Mangler du garn til dit næste projekt? Uanset om du strikker, hækler, væver eller filter, kan du på Bilka.dk udforske et stort udvalg af garn i et væld af flotte farver og bløde kvalitetsmaterialer. Find blandt andet akryl-, bomulds-, uld- og strømpegarn samt tubestrik herunder.

Strikke- og hæklebøger

Strikke- og hæklebøger er uundværlige for dit næste kreative projekt. De tilbyder detaljerede vejledninger, smukke mønstre og inspirerende designs for både begyndere og erfarne håndarbejdere. Uanset om du ønsker at lave tøj, tilbehør eller interiør, vil disse bøger give dig inspiration og praktiske tips til succes.

Garn i forskellige farver og materialer

Garn er som blødt guld for enhver, der er interesseret i blandt andet strikning og hækling. Det er det, der danner hele grundlaget for at skabe noget pænt og unikt. Kan du heller ikke få nok af flot og lækkert garn? På Bilka.dk finder du et stort udvalg af garn i alle afskygninger med både klassiske farver og nuancer i tidens tegn. Derudover kan du vælge blandt en god række af forskellige garntyper til dine behov.

Blandt vores sortiment her på siden kan du desuden finde hæklekits. Med et hæklekit har du alt, hvad du skal bruge til at hækle et flot resultat. Her er nemlig både garn og hækleopskrift inkluderet i samme pakke. Nemmere bliver det stort set ikke.
 

Hvilken type garn skal du bruge?

Er du i tvivl om, hvilken type garn, du bør vælge til dit næste strikke- eller hækleprojekt? Eller vil du gerne vide mere om de forskellige kvaliteter ved hvert materiale? Så giver vi dig her lige en lille lynguide til garnmaterialer:

Akrylgarn er en alsidig garntype, der både er slidstærk og allergivenlig. Det er et godt valg til både strikning, hækling og vævning.

Bomuldsgarn i 100% bomuld er et populært valg til at hav af kreative strikke- og hækleprojekter. Det skyldes især, at det både er blødt, slidstærkt og nemt at arbejde med.

Uldgarn er tilgængelig i flere forskellige kvaliteter. Generelt er uld populært grundet dets evne til at holde på varmen. Så hvis du eksempelvis vil strikke, hækle eller filte en hue eller striktrøje, bør du overveje uldgarn.

Strømpegarn er, som navnet antyder, særligt velegnet til strømper. Garnet består af et specielt mix af uld og nylon/polyamid, der gør det ekstra slidstærkt og åndbart.

Tubestrik er et strikket rær, som er oplagt at bruge til at strikke nissehuer, nisser og meget andet.